هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

نماینده جمهوری‌خواه آمریکا:باید میان ترامپ و حقیقت یکی را برگزید

یک عضو جمهوری خواه کنگره با هشدار به حزب خود گفت که باید میان ترامپ و حقیقت یکی را برگزیند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه پیامدهای حمله ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۷ دی ماه) هواداران دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا به کنگره و در آستانه نخستین سالگرد آن در روز پنجشنبه، "لیز چنی" عضو جمهوری خواه کمیته تحقیق مجلس نمایندگان در این باره، با هشدار به حزب خود گفت که باید میان ترامپ و حقیقت یکی را برگزیند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، "لیز" دختر "دیک چنی" معاون جورج بوش پسر و وزیر دفاع پیشین آمریکا در شبکه سی بی اس گفت حزب ما باید انتخاب کند که به دونالد ترامپ وفادار بمانیم یا به قانون اساسی؛ اما انتخاب هر ۲ گزینه با هم امکان پذیر نیست.

هواداران ترامپ بدون ارایه مدرکی بر این باور داشتند که شکست او در انتخابات ۲۰۲۰ نتیجه تقلب در رای گیری بوده و برای متوقف کردن روند تائید پیروزی جو بایدن دمکرات به کنگره هجوم بردند تا اعضای آن را دستگیر کنند. چنی و بنی تامپسون رئیس این کمیته روز یکشنبه دوباره احتمال وارد کردن اتهام کیفری به ترامپ را بر سر خودداری از تلاش برای متوقف کردن این شورش یا جلوگیری از تحقیق در این باره، بررسی کردند.
چنی به شبکه "ای بی سی" نیز گفت هر چند این رخداد به صورت بالقوه دارای جنبه های کیفری هم هست، اما بدون شک خودداری از انجام وظیفه بوده است.

توماس هومر دیکسون استاد علوم سیاسی کانادا با هشدار در باره احتمال قرار گرفتن ایالات متحده تحت حکومت خودکامه تا ۲۰۳۰، از کشورش خواست که از خود در برابر فروپاشی نظام مردم سالاری آمریکا حفاظت کند. شاید مردمسالاری آمریکائی تا ۲۰۲۵ سقوط کند و موجب بی ثباتی شدید در اوضاع سیاسی داخلی این کشور شامل خشونت های گسترده شود و احتمال دارد این کشور تا ۲۰۳۰ و حتی شاید زودتر، تحت حکومت دیکتاتوری قرار گیرد.

چنی نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل شهریور ماه نیز در انتقاد از نحوه خروج نیروهای کشورش از افغانستان در دولت بایدن به شبکه ان بی سی گفت: کاخ سفید کتک خوردن و به گروگان گرفته شدن آمریکایی‌ها در افغانستان را انکار می کند. این واقعیت که ما در حال حاضر برای محافظت از آمریکایی ها به طالبان متکی هستیم و کاخ سفید آنچه را که ما می دانیم از جمله کتک خوردن آمریکایی ها و جلوگیری از رسیدن آنها به خروجی های پرواز در فرودگاه ها و احتمالاً گروگان گرفته شدن آنها است را انکار می کند.

لیز چنی که در میان سیاستمداران زن در حزب جمهوریخواه عالی ترین مقام را داشت در اردیبهشت سال جاری پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته در آمریکا، از ترامپ به دلیل نپذیرفتن نتیجه این انتخابات و همچنین پس از یورش هواداران ترامپ به ساختمان کنگره، از رئیس جمهوری وقت ایالات متحده انتقاد کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار