بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

جزییات دیدار امیرعبداللهیان با الهام علی‌اف

وزیر امور خارجه کشورمان که به باکو سفر کرده است با رئیس جمهور آذربایجان دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز (چهارشنبه) به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات جمهوری آذربایجان در رأس به باکو سفر کرد، با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار جیحون بایراموف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو و علیرضا حقیقیان دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در بدو ورود به باکو در جمع خبرنگاران گفت: امروز دیدارهای سطح بالایی را با مقامات جمهوری آذربایجان خواهیم داشت و خوشحالیم روابط دو کشور رو‌ به رشد و توسعه و تحکیم است.ایده‌های متنوعی را برای توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ها در جریان این سفر به همراه دارم که در دیدار با رئیس جمهور آذربایجان این ایده‌ها مطرح خواهد شد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در سه ماه گذشته با همتای خودم وزیر خارجه جمهوری آذربایجان تماس‌های زیادی داشتیم و حداقل دو یا سه دیدار حضوری در نیویورک، عشق آباد و اسلام آباد انجام شد و در خصوص چارچوب‌های خوبی برای توسعه همکاری‌ها توافق کردیم که ان‌شاءالله در جریان این سفر این چارچوب‌ها را در ملاقات با رئیس جمهوری آذربایجان (الهام علی اف) نهایی خواهیم کرد و پس از آن شاهد رفت و آمد هر چه بیشتر هیأت‌های اقتصادی. بازرگانی و فرهنگی دو کشور به پایتخت‌ها و سایر مراکز خواهیم بود.

وزیر خارجه در این سفر با «جیحون بایراموف» همتای آذربایجانی، «صاحبه غفاراوا» رئیس پارلمان و همچنین معاون نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این از سفر آخر هفته امیرعبداللهیان به باکو خبر داده و گفته بود: وزیر خارجه دعوت از قبل داشت و این برنامه در دستورکار است و اگر هماهنگ شود آخر این هفته این سفر کوتاه انجام می‌شود. موضوعات زیادی در حوزه دوجانبه و توسعه روابط تجاری و اقتصادی در دستورکار دو کشور است.

به گزارش فارس، این نخستین سفر امیرعبداللهیان به باکو‌ بعد از تصدی وزارت امور خارجه است. امیرعبداللهیان و جیحون بایراموف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان روز یکشنبه در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی در اسلام آباد با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کرده بودند. وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در این دیدار از روند رو به رشد روابط ابراز خرسندی کردند.

وزرای خارجه دو کشور در حاشیه نشست سران اکو در عشق آباد هم با یکدیگر دیدار کردند. وزیر امور خارجه کشورمان نیز دیدارش با همتای آذربایجانی در عشق آباد را مثبت و دوستانه خواند و با بیان این‌که دو کشور و دو ملت فراتر از همسایگی، خویشاوند هستند، اعلام کرد: به توسعه مناسبات با همسایگان ادامه خواهیم داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار