اعزام ناوشکن الوند به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

اعزام ناوشکن الوند به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ناوشکن الوند به زودی به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی اعزام می‌شود که مأموریتی ترکیبی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز در حاشیه الحاق چهار فروند زیردریایی مرطوب «السابحات 15»، ناوشکن الوند و دو بالگرد SH3D و هواپیمای فرندشیپ F27 و هاورکرافت BH7 به توان رزم این نیرو در جمع خبرنگاران، گفت: ناوشکن «الوند» به‌ زودی به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی اعزام می‌شود که مأموریتی ترکیبی است.

وی اظهار کرد: این ناوشکن در یک رزمایش مرکب حضور خواهد داشت و با توانمندی و اقتدار و طی مسافت، در زمان مشخصی به کشور باز خواهد گشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برنامه ساخت ناوشکن «طلاییه» در حال پیشرفت بوده و در کنار اسکله کارنجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، پهلو گرفته است.

امیر دریادار ایرانی افزود: تلاش داریم این ناوشکن در سال آینده به بدنه عملیاتی نیروی دریایی بپیوندد و مأموریت عملیاتی هم برای آن تعریف شده است و مسیر ساخت ناوشکن‌های کلاس «جماران» همزمان با طلاییه در حال پیشرفت است و تفاوت کلاس طلاییه با جماران در این است که آشیانه بالگرد به کلاس طلاییه اضافه شده و می‌تواند تعداد بیشتری بالگرد همراه داشته باشد.

وی اظهار کرد:‌ این مسیر را با قوت و قدرت ادامه می‌دهیم. زیردریایی کلاس «فاتح» نیز در طرح ساخت قرار دارد و اولین نمونه آن وارد بدنه عملیاتی شده است و اولین مأموریت عملیاتی خود را در رزمایش ذوالفقار 1400 به انجام رساند. سایر زیردریایی‌ها هم به تدریج ساخته و به ناوگان این نیرو اضافه می‌شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یادآور شد: عملیات‌های بهسازی با محوریت تیم فنی و صنعتی کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است؛ البته از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای قرار داشتن در لبه فناوری و روزآمد نگه‌داشتن تجهیزات استفاده حداکثری می‌شود.

امیر دریادار ایرانی ادامه داد: محققان کشور و کارکنان توانمند نیروی دریایی ارتش بدانند که علم‌شان در صحنه عمل واقعی استفاده می‌شود و برای صحنه رزم قابلیت اجرایی دارد که بالاترین خودباوری را برای عزیزان به همراه دارد.

امیر دریادار ایرانی بیان کرد: آنچه قابلیت عملیاتی دارد، پای کار می‌آوریم تا چیزی که در ذهن دانشمندان کشور وجود دارد به صحنه اجرا آورده شود، روزآمد بودن، دو جنبه عملیاتی و تجهیزاتی دارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار