وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران

جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به گفته سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سیده مریم حسینی  سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درارتباط زنده با اخبار شبکه پنج اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از حدود دو سال گذشته در استان تهران شروع شده است و شاخص استفاده و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسیده است.

او ادامه داد: یکی از موضوعات در استان تهران تعدد پزشکانی است که با بیمه سلامت قرارداد ندارند و در بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب ها به صورت آزاد فعالیت می کنند.

حسینی بیان کرد: ما آموزش های لازم در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی را به پزشکان خارج از طرف قرارداد داده ایم به طوریکه هفت هزار پزشک که با بیمه سلامت قرار داد نداشته آموزش های لازم را برای انجام طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیده اند. امروزه ۲۰ هزار پزشک در استان تهران هستند که ۱۵۰۹ نفر در درمانگاه های طرف قرارداد با بیمه سلامت و ۱۴۰۰ نفر مطب مستقل هستند که آموزش های لازم برای نسخه نویسی الکترونیکی به آن ها داده شده است و بقیه پزشکان فعال در تهران نیز باید آموزش ببیند تا دسترسی جهت نسخه نویسی الکترونیکی به آنها داده شود.

او گفت: تا انتهای آذرماه ۴۵ درصد در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی در تهران محقق پیدا کرده است. پزشکان می توانند برای نسخه نویسی الکترونیک آموزش های لازم را ببینند.

حسینی گفت: تا دی ماه باید نسخه نویسی الکترونیکی محقق پیدا می کرد اما مشکلات نرم افزاری یا سخن افزاری این طرح را تحت پوشش قرار داده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار