امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

وزارت بهداشت:واکسیناسیون در بین کادر مدرسه اجباری است

وزارت بهداشت:واکسیناسیون در بین کادر مدرسه اجباری است به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت کادر مدرسه باید واکسن کرونا را تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت درارتباط زنده در اخبار ساعت ۲۱ شبکه یک با اشاره به تزریق واکسن در بین دانش آموزان و کادر مدرسه گفت: با توجه به شیوع واریانت امیکرون در کشور، باید میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی بیشتر از گذشته چشمگیر باشد. با مطرح شدن بحث بازگشایی مدارس موضوع مهم عدم بروز آلودگی و کم ترین آسیب در بین دانش آموزان است.

او افزود: تزریق واکسن الزام برای حفظ سلامتی دانش آموزان است و کادر مدرسه و داتش آموزان برای حضور در مدرسه باید واکسن را تزریق کرده باشند و دیگر دانش آموزان که اقدام به تلقیح واکسن نکرده باید از محیط آموزشی استفاده ببرند.

حیدری گفت: با توجه به کوتاهی زمان امتحانات، برگزاری امتحانات دانش آموزانی که واکسن را نزده اند طبق پیشنهاد و صحبت با وزارت آموزش و پرورش در کمیته و فضایی جدا و با رعایت فاصله گذاری فیزیکی و اجتماعی خواهد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha