خواص آویشن برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

خواص آویشن برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی

استفاده از جوشانده، دمنوش و عرق آویشن در طول فصول سرد سال باعث پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی خواهد شد و در صورت سرما خوردن نیز مصرف گیاه آویشن به کاهش علائم سرماخوردگی کمک شایانی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، خواص آویشن برای درمان و کاهش علائم سرماخوردگی عبارتند از: استفاده از دمنوش آویشن باعث رفع سرفه می‌شود. عرق آویشن خلط آور بوده و در رفع علائم سرماخوردگی‌های همراه با خلط سینه مفید است. آویشن ضد التهاب دهان و گلو بوده، مصرف آن باعث کاهش سرفه‌های شدید و تحریکی می‌شود. آویشن تا حد زیادی عفونت و چرک بدن و گلو را از بین می‌برد.


آویشن جز گیاهان ضد التهابی بوده و روی باکتری‌های دستگاه تنفسی مؤثر است. برای پیشگیری از عفونت‌های مکرر که بیشتر ناشی از خشکی دستگاه تنفسی است می‌توان از بخور آن استفاده کرد.

هنگامی که دچار سرماخوردگی و عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی می‌شوید، می‌توانید یک قاشق غذاخوری گل ختمی و یک قاشق غذاخوری آویشن را در دو لیوان آب بجوشانید تا حجم آن به یک لیوان برسد. این جوشانده را صاف کرده با دو قاشق عسل شیرین و میل کنید.

استفاده از آویشن در بارداری با خطر سقط جنین همراه بوده و زنان باردار و کودکان زیر ۵ سال و افرادی که دارای اختلالات غده تیروئید هستند، نباید از آویشن برای سرماخوردگی خود استفاده کنند، این افراد می‌توانند از عسل آویشن برای درمان سرماخوردگی استفاده کنند. به دلیل طبیعت گرم آویشن، استفاده از آن جهت درمان‌های خانگی در افراد گرم مزاج بایستی با احتیاط صورت گیرد./ صدا و سیما

ارسال نظر