گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دیدار باقری با مذاکره کننده ارشد فرانسه در وین

مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات لغو تحریم های ایران با نماینده ارشد فرانسه در این مذاکرات دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز (دوشنبه) ششم دی ماه به منظور شرکت در دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌ها وارد وین شد، در ادامه رایزنی‌هایش در پایتخت اتریش با مذاکره کننده ارشد فرانسه به صورت دوجانبه به گفت‌وگو نشست.

وی پیش از این هم با نمایندگان روسیه و چین به صورت سه جانبه ملاقات کرد و دیداری دوجانبه نیز با انریکه مورا هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام داشت.

قرار است نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام برای آغاز دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به منظور رفع تحریم‌ها ساعت ۱۸ به وقت وین (۲۰:۳۰ به وقت تهران) در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شود.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز گفت که در مذاکرات وین سند ژوئن ۲۰۲۱ را کنار گذاشتیم و به سند جدید و مشترکی رسیدیم و افزود: باید به نقطه‌ای برسیم که نفت ایران به آسانی و بدون هیچ منعی فروخته شود و پول نفت به صورت ارزی در حساب‌های بانکی ایران وارد شود.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت: در گفت‌وگوهای وین نگاهمان همواره رو به جلو بوده است. توصیه ما به تمام کشورهایی که امروز بعدازظهر گفت‌وگوها را در وین برگزار می‌کنند این است که با عزم رسیدن به یک توافق خوب به وین بیایند. آن‌چه برای جمهوری اسلامی ایران تحمل ناپذیر است که برخی طرف‌ها با اشتباه محاسباتی فکر کنند وقت و انرژی جمع را با کمپین‌های ضد اطلاعاتی و یا اخبار تحریف شده تلف کنند و یا در مذاکرات به دنبال خواسته‌هایی فراتر از برجام باشند و یا این‌که تصور کنند می‌توانند منافعی کمتر از آنچه در برجام است برای ایران قید شده برای ایران قائل شوند.

وی افزود: اگر همگی در وین با این دستورکار بیایند که گفت‌وگوها در کمترین زمان ممکن به نتیجه خوب برسد، مطمئن هستم ما نتایج خوبی را در این دور که وارد محتوا خواهیم شد خواهیم دید.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: فکر می‌کنم سه کشور اروپایی خوب می‌دانند که انتظار از آنها این است که به این بی عملی پایان دهند و برنامه جدی خودشان را برای چگونگی بازگشت به تعهداتشان ذیل برجام ارائه کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار