پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

با این نوشیدنی به جنگ قند خون بروید

محققان بر این باورند که نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان قند خون را در مبتلایان به دیابت کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، کنترل قند خون از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف برخی نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی می‌توان میزان قند خون را کاهش داد.

هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد، اما در مبتلایان به دیابت، این مکانیسم مختل می‌شود. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی می‌توانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان کرده اند که نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.

ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصاره‌های مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایش‌های بالینی مختلفی اثرات ضددیابتیک زنجبیل را مورد بررسی قرار داده اند. تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های زنجبیلی به طور قابل توجهی میزان قند خون ناشتا را پایین می‌آورد. میزان قند خون ناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود می‌بخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، میزان دریافت گلوکز را به داخل سلول‌های ماهیچه‌ای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون کمک می‌کند.

زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است. آن گروه از موادغذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل می‌دهند و در نتیجه، میزان قند خون را ناگهانی افزایش نمی‌دهند. شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه بندی برای غذا‌های حاوی کربوهیدرات هاست. این شاخص نشان می‌دهد که هر مادع غذایی چگونه روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد./سیمرغ

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده