واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم

سوال یک نماینده از وزیر کار درباره حقوق بازنشستگان

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس از طرح سوال محمد شریعتمداری وزیر کار درباره حقوق بازنشستگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۵۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از طرح سوال از محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: سوال مذکور تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده و لازم است تا هیئت رئیسه این طرح را برای بررسی به کمیسیون مربوطه ارجاع دهد.
  
وی با بیان اینکه وضعیت معیشتی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی مناسب نیست و لازم است و تناسبی با تورم ندارد، افزود: چرا سازمان تامین اجتماعی بر اساس بند (ب) ماده 12 قانون برنامه ششم توسعه کل کشور مصوب سال 95 قانون متناسب‌سازی (همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی) عمل نمی‌کند.

همان گونه که مکرر به جنابعالی به عنوان عالیترین مقام وزارتخانه که متولی امور بازنشستگان و مستمری‌بگیران کشور هستید تذکر داده شده است وضعیت رفاهی و حقوق و مزایای اکثریت بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی جوابگوی این جمعیت زحمتکش نیست و هیچ تناسبی با تورم ندارد.

چرا نسبت به بهبود وضعیت بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی اقدام موثری نمی‌نمایید؟

چرا سازمان تامین اجتماعی در انجام وظایف قانونی خود نسبت به افزایش عادلانه و متناسب حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران اقدامی نمی‌کند؟

چرا پیگیری جدی برای وصول 50 هزار میلیارد تومان مصوب قانونی بودجه سال 97 بخشی از مطالبات سازمان از دولت صورت نگرفت؟

منبع : تسنیم
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۹
0
0
دولت وسازمان بودجه بدهی قانونی خود را به تامین اجتماعی پرداخت نمی کند که مجوز قانونی برای همسان سازی براساس برنامه ششم توسعه تصویب شده است.
واز طرفی هم دو سال پی درپی کارکنان دولت را همسان سازی می کند.پیدا کنید سن پرتغال فروش را.
مستمری بگیر
Germany
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
0
0
درود به شرفت نماینده