ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

انفجار شدید در تل آویو / شلیک ۲ موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی+ فیلم

انفجار شدید در تل آویو / شلیک ۲ موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی+ فیلم منابع عبری‌زبان خبر دادند که در پی شلیک دو موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی، در منطقه تل‌آویو صدای شدید انفجار به گوش رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 01
کد خبر: ۱۱۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عبری‌زبان، صبح امروز (شنبه)، خبر دادند که ساکنان اراضی اشغالی در تل‌آویو صدای شدید انفجار شنیده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که گزارش‌هایی درباره شلیک موشک از نوار غزه دریافت کرده و در حال بررسی وضعیت است.

برخی رسانه‌های عبری‌زبان نیز همزمان احتمال دادند که موشک یا موشک‌هایی به مجاورت سواحل «بات یام» اصابت کرده باشد.

رسانه‌های عبری‌ می‌گویند که صدای سه انفجار شدید تل‌آویو و دریای یافا را به لرزه درآورده است.

شبکه صهیونیستی «کان» نیز همزمان خبر داد که گزارش‌هایی درباره انفجار یک موشک در نزدیکی بندر یافا دریافت کرده است.



پلیس رژیم صهیونیستی گز‌ارش‌هایی درباره وقوع یک انفجار در مجاورت سواحل تل‌آویو دریافت کرده و مدعی شده است که هنوز گزارشی درباره خسارت‌ها و تلفات جانی دریافت نکرده است.

رسانه‌های عبری‌زبان احتمال دادند که دست‌کم دو موشک از نوار غزه به سمت سواحل اراضی اشغالی شلیک شده باشد.

لحظاتی بعد، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه شلیک دو موشک از نوار غزه را تأیید و اعلام کرد که موشک‌ها در نزدیکی سواحل منطقه تل‌آویو برخورد کرده‌اند.

با این حال، ارتش این رژیم درباره عدم فعال شدن آژیرهای خطر و گنبد آهنین مدعی شد که «بنا بر سیاست‌های اعلامی، سیستم هشدار فعال نشد و رهگیری صورت نگرفت».


این در حالی است که برخی منابع فلسطینی احتمال می‌دهند که «سرایا القدس» بازوی نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین موشک‌های یادشده را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده باشد.

«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، روز پنجشنبه، به رژیم صهیونیستی درباره اسیر «هشام ابوهواش» که در اعتصاب غذا به سر می‌برد، هشدار داده بود.

نخاله تأکید کرده بود که در صورتی که ابوهواش به شهادت برسد، جهاد اسلامی شهادت او را به منزله ترور در نظر خواهد گرفت.

رسانه‌های فلسطینی خبر داده‌اند که اسیر هشام ابو هواش ۱۳۸ روز است که دست به اعتصاب غذا زده و وضعیت جسمانی او خوب نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار