گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

جلسه محرمانه دموکرات‌ها با «وندی شرمن» و رئیس اسبق سیا درباره ایران

دموکرات‌های کنگره آمریکا از «وندی شرمن» مسئول تیم مذاکرات هسته‌ای آمریکا و «جان برنان» آخرین رئیس سیا در دولت سابق این کشور برای توضیح درباره تنش‌ها با ایران دعوت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۰۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، دموکرات‌های کنگره آمریکا در ادامه مخالفت‌ها با مواضع دولت «دونالد ترامپ»، قرار است طی هفته جاری دو نشست محرمانه با حضور «جان برنان» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ و همچنین «وندی شرمن» مذاکره‌کننده ارشد این کشور در گفت‌و‌گوهای هسته‌ای منجر به برجام برگزار کنند و نظر آنها را درباره ایران جویا شوند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، قرار است طی هفته جاری رئیس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در یک جلسه خصوصی برای دموکرات‌های مجلس نمایندگان این کشور درباره وضعیت جاری در رابطه با ایران و تنش‌ها بین دو کشور صحبت کند.



این خبر را یک دستیار عضو دموکرات کنگره و همچنین یک منبع مطلع دیگر به آسوشیتدپرس اطلاع دادند  اما این دو منبع خواستار عدم افشای هویت و نامشان شده‌اند.

بنا بر این گزارش، همچنین قرار است  وندی شرمن معاون اسبق وزارت خارجه در دولت سابق این کشور که مسئول تیم واشنگتن در مذاکرات هسته‌ای بود، در جلسه سه شنبه پشت درهای بسته در کنگره آمریکا در نشستی با قانونگذاران دموکرات‌ درباره ایران حضور یابد.


پیش از این در خبرها آمده بود که علیرغم امتناع اولیه دولت آمریکا از برگزاری جلسات توجیهی برای کنگره درباره مواضع اخیر این دولت علیه ایران و تشدید حضور نظامی واشنگتن در منطقه غرب آسیا، در پی فشارهای قانونگذاران هر دو حزب برای دریافت اطلاعات از ادعاهای  مطرح‌شده علیه ایران، مقام‌های دولت دونالد ترامپ یک جلسه توجیهی محرمانه برای قانونگذاران ارشد دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برگزار کردند.

حضور برنان رئیس پیشین سیا در جلسه محرمانه با اعضای دموکرات مجلس نمایندگان در حالی صورت خواهد گرفت که او و ترامپ بارها بر سر مسائل مختلفی از قبیل تحقیقات بازپرس ویژه تحقیقات درباره ادعای دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا و تبانی ادعایی کارزار ترامپ با مسکو با هم جدال علنی (در مصاحبه‌ها و انتشار مطالب توئیتری) داشتند.

رئیس‌جمهور آمریکا سال گذشته بعد از نشست «هلسینکی» فنلاند با «ولادیمیر پوتین» و در واکنش به انتقادهای تند برنان از این نشست و مواضع ترامپ اعلام کرد که او درصدد لغو کردن دسترسی برنان و دیگر مقام‌های اطلاعاتی دولت باراک اوباما به اطلاعات محرمانه است.

آسوشیتدپرس در این باره نوشت: «مقام‌های ارشد امنیت ملی (آمریکا) معمولا بعد از ترک نهاد اطلاعاتی خود دسترسی به اطلاعات محرمانه را حفظ می‌کنند تا به جانشینان خود مشورت دهند اما مشخص نیست که آیا واقعا دسترسی برنان به اطلاعات محرمانه گرفته شده باشد یا خیر».

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار