دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

افزایش مبتلایان به یک بیماری عصبی و مرموز در کانادا

یکی از مقامات بهداشتی استان "نیوبرانزویک" در کانادا از شناسایی موارد بیشتری از ابتلا به یک بیماری عصبی و مرموز در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، این وضعیت در استان نیوبرانزویک واقع در سواحل اقیانوس اطلس کانادا، بیش از دو سال است که توسط محققان و پزشکان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته با این حال تاکنون هیچ درک درستی در مورد علت بروز این بیماری وجود ندارد.

بر اساس گزارش ها، علائم این بیماری شامل مشکلات حافظه، اسپاسم عضلانی، کاهش شدید وزن، درد اندام و توهم است.

بر اساس آمار‌های رسمی منتشر شده توسط یکی از مقامات بهداشتی نیوبرانزویک، تاکنون ۴۸ تن به این بیماری مبتلا شده و ۹ تن نیز جان خود را بر اثر ابتلا به آن از دست داده‌اند.

این بیماری زنان و مردان را به طور مساوی تحت تأثیر قرار می‌دهد و اکثر بیماران مبتلا به آن در بازه سنی ۱۸ تا ۸۵ سال هستند.

یک مطالعه اپیدمیولوژیک توسط دپارتمان بهداشت نیوبرانزویک هرگونه ابتلا به این بیماری به دلیل غذا و تاثیرات محیطی را رد کرد.

با این حال داده‌های مطالعه‌ای انجام شده توسط محققان کانادایی نشان داد افرادی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند به دلیل تشخیص‌های اشتباه آن به عنوان بیماری‌های دیگری از جمله آلزایمر یا سرطان بوده است./خبر آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر