شاهزاده سعودی پس از ۳ سال بازداشت، آزاد شد-راهبرد معاصر
کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد نخستین سفر خارجی وزیر جنگ سابق اسرائیل پس از صدور حکم بازداشتش در دیوان لاهه

شاهزاده سعودی پس از ۳ سال بازداشت، آزاد شد

«بسمه آل سعود» شاهزاده سعودی که سه سال پیش به همراه دخترش بازداشت شده بود، بدون هیچ‌گونه محاکمه‌ای آزاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع سعودی امروز (یکشنبه) خبر دادند که «بسمه آل سعود» آخرین فرزند و دختر «سعود بن عبدالعزیز» به همراه دخترش در روز پنج‌شنبه هفته گذشته از بازداشت سه ساله آزاد شده است.

به نوشته سی ان ان عربی، آزادی این شاهزاده سعودی در حالی است که در طول مدت بازداشتش، هیچ اتهامی به وی وارد نشد و در هیچ دادگاهی حضور نیافت. معارضان عربستانی می‌گویند که دلیل بازداشت او انتقاداتش به نقض حقوق بشر در این کشور بوده است.

او سه سال پیش در حالی که آماده سفر به سوئیس برای درمان بود، به همراه دخترش «سهود الشریف» بازداشت شد. بسمه آل سعودی در آوریل ۲۰۲۰ در حالی که در بازداشت به سر می‌برد از پادشاه سعودی خواسته بود تا به دلایل، دستور آزادی‌اش را صادر کند. بیماری او هنوز مشخص نیست.

سازمان حقوق بشری «القسط» که به موارد نقض حقوق بشر در عربستان می‌پردازد، در توئیتی اعلام کرد که بسمه آل سعود و دخترش که در جریان بازداشت‌های مارس ۲۰۱۹، به زندان افتاد، آزاد شده است.

خانواده‌اش می‌گویند که او در زندان «الحایر» در نزدیکی ریاض که مخصوص زندانیان سیاسی است، به سر می‌برد. زندانی که در میان فعالان سیاسی و حقوق بشر به نقض گسترده حقوق زندانیان و انواع شکنجه‌ها شناخته می‌شود.

محمد بن سلمان از زمان روی کار آمدنش به عنوان، ولی عهد سعودی، در عمل زمام امور را در عربستان به دست گرفته و در طول این مدت ده‌ها نفر از شاهزادگان را به زندان انداخته است که معروف‌ترین آن‌ها «محمد بن نایف»، ولی عهد پیش از او و «احمد بن عبدالعزیز» برادر پادشاه سعودی است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار