دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سازمان ملل کاهش تنش میان آمریکا و ایران را خواستار شد

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در نشست خبری روز دوشنبه در نیویورک ضمن ابراز نگرانی درباره تنش‌ها بین آمریکا و ایران، از آنها خواست میزان این تنش‌ها را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۹۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، سخنگوی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه (دیروز) در یک نشست مطبوعاتی در مقر این سازمان درباره تشدید تنش و جنگ لفظی بین مقام‌های آمریکا و ایران ابراز نگرانی کرد و از طرفین خواست تنش‌ها را کاهش دهند.

به نوشته خبرگزاری «شینهوا»، «استفان دوجاریک» گفت: «ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از لفاظی و همچنین اقدامات علیه یکدیگر بکاهند. آنجا یک منطقه بسیار بی‌ثبات است و همیشه احتمال سوء برداشت درباره هر تحولی، خواه آن تحول یک اقدام میدانی باشد خواه لفاظی، وجود دارد و این موضوع تنها می‌تواند سبب بی‌ثباتی بیشتر این منطقه شود».


سخنگوی گوترش ۲۲ اردیبهشت ماه هم در یک نشست خبری گفته بود: «ما درباره ناآرام شدن شرایط بسیار نگرانیم. از همه می‌خواهیم که حداکثر خویشتنداری را داشته باشند تا از هرگونه تشدید اوضاع و بالا گرفتن تنش جلوگیری شود. گوترش اوضاع را از نزدیک زیر نظر دارد» (جزئیات بیشتر).

اظهارات سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در شرایطی مطرح شده که دولت آمریکا و شخص رئیس‌جمهور این کشور در هفته‌های اخیر بارها به تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌سند علیه ایران دست زده و این اتهام‌زنی‌ها را به عنوان توجیهی برای تشدید حضور نظامی خود در منطقه غرب آسیا اعلام کرده‌اند. با این وجود، گزارش‌های متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه این حضور نظامی بخشی از یک جنگ روانی با هدف کشاندن ایران پای میز مذاکره با ایالات متحده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این هفته در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» اذعان کرد که جنگ با ایران تبعات زیادی برای اقتصاد آمریکا دارد و او خواهان جنگ نیست.

منبع : فارس
ارسال نظر