خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

نیمی از چاه‌های مجاز کشاورزی در کشور مصرف مازاد برق دارند

نیمی از چاه‌های مجاز کشاورزی در کشور مصرف مازاد برق دارند مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی، بهره‌برداری و دیسپاچینگ برق‌آبی کشور گفت: بر اساس تحلیل صورت گرفته روی جامعه آماری، از چاه‌های برق‌دار کشاورزی کشور نزدیک به ۴۵ درصد از این چاه‌ها مازاد بر مصرف سالانه مجاز پروانه، برق مصرف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر جواد حاجیانی، مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی، بهره‌برداری و دیسپاچینگ برق‌آبی کشور اظهار داشت: بخش‌های آب و برق با همکاری هم اقدام به استقرار و راه‌اندازی سامانه استعلام دو سویه در سطح کشور برای رصد و بهینه‌سازی مصرف آب و برق چاه‌های کشاورزی کردند.

وی افزود: بر اساس تحلیل صورت گرفته روی جامعه آماری، از چاه‌های برق‌دار کشاورزی کشور نزدیک به 45 درصد از این چاه‌ها مازاد بر مصرف سالانه مجاز پروانه، برق مصرف کردند، این درحالی است که 20 درصد از چاه‌های مذکور، مصرف برق سالانه آنها بیشتر از 70 درصد ( 1.7 برابر) نسبت به میزان مجاز ثبت شده در پروانه است.

وی ادامه داد: هم اکنون درحال انطباق و بررسی پرونده‌های مشترکان دارای چاه‌‌های برق‌دار با بخش برق هستیم و پیشرفت این مرحله در کشور نزدیک به 60 درصد است؛ طوری که از مجموع چاه‌های برق‌دار، اطلاعات بالغ بر 155 هزار حلقه چاه در حوزه آب و برق منطبق شده و قابل رهگیری از طریق سامانه است.

حاجیانی تصریح کرد: از مجموع حدود 248 هزار حلقه چاه برق‌دار در کشور، بیش از 199 هزار حلقه چاه در بخش کشاورزی فعال بوده و از ابتدای سال تاکنون نیز حدود 2000 چاه دیزلی برق‌دار شده است.

حاجیانی با بیان اینکه درحال حاضر از مجموع چاه‌های کشاورزی برق‌دار، بیش از 131 هزار حلقه مجهز به کنتور فهام است، اظهار کرد: حدود 28 هزار دستگاه از این نوع کنتور امسال روی این چاه‌ها نصب شده است.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار و اطلاعات، سهم چاه‌های برق‌دار نسبت به چاه‌های دیزلی در میزان برداشت آب زیرزمینی 70 به 30 درصد و مجموع اضافه برداشت از چاه‌های مجاز کشور در حدود 3.3 میلیارد متر مکعب است که بررسی و تحلیل‌ها نشان می‌دهد عمده این اضافه‌برداشت‌ها مربوط به چاه‌های مجاز برق‌دار بوده، بنابراین کنترل این چاه‌ها با ابزارهای مدیریتی موجود(کنتورهای حجمی یا فهام) در اولویت برنامه‌ها قرار دارد./تسنیم

کلمات کلیدی: برق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار