سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم

وزیر دفاع: فناوری‌های بدیعی برای ارتقای توان بازدارندگی و غافلگیری دشمن به‌کار خواهیم گرفت

وزیر دفاع: فناوری‌های بدیعی برای ارتقای توان بازدارندگی و غافلگیری دشمن به‌کار خواهیم گرفت نشست مشترک وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و معاونان و روسای سازمان‌های این وزارتخانه با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 24
کد خبر: ۲۶۶۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع در این نشست با اشاره به راه‌اندازی مرکز نخبگانی وزارت دفاع در سطح داخلی و ملی، گفت: متناسب با نیاز نیروهای مسلح و کشور به دنبال فناوری‌های بدیعی هستیم که بتواند توان بازدارندگی ما را ارتقاء دهد و دشمن را غافلگیر کند.

در این نشست به بررسی موضوعات مرتبط با امنیت ملی، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و برنامه‌های وزارت دفاع در حوزه ارتقای توان دفاعی کشور پرداخته شد و گزارشی هم از دستاوردهای چهار ماهه وزارت دفاع در زمینه فناوری‌های نظامی و سایر اقدامات پشتیبانی دفاعی ارائه شد که بر لزوم تقویت و استمرار آن با حمایت و تعامل وزارت دفاع و مجلس تاکید شد.

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این نشست با تقدیر از تلاش‌های وزارت دفاع برای توسعه و تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح، گفت: وزارت دفاع پیشران تولید قدرت و اقتدار دفاعی ایران اسلامی است و امیدواریم روز به‌ روز بر توفیقات این مجموعه بزرگ در راستای نیل به اهداف عالی نظام اسلامی افزوده شود.

وی بر اجرای برنامه‌های وزرات دفاع متناسب با برنامه هفتم توسعه، ارتقای کمی و کیفی تولید محصولات دفاعی توسط وزارت دفاع تاکید کرد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این دیدار بر حمایت کامل مجلس از اقدامات و سیاست‌های وزارت دفاع در زمینه بازدارندگی فعال تاکید کردند./ ایسنا

کلمات کلیدی: وزیر دفاع فناوری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار