هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

آخرین تصمیمات آموزش حضوری مدارس

آخرین تصمیمات آموزش حضوری مدارس معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تشریح آمار واکسیناسیون فرهنگیان و دانش‌آموزان، درباره آخرین روند بازگشایی مدارس گفت: باید نسبت به جذاب سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های مدرسه، فعالیت‌هایی را در دستورکار قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ستاری فرد اظهار کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون، حدود ۹۲.۵ درصد دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال دز اول و ۷۵درصد دانش‌آموزان نیز دز دوم را دریافت کرده‌اند. این موضوع برای فرهنگیان و معلمان در دریافت دز اول ۹۲درصد و در دریافت دز دوم واکسیناسیون کرونا ۸۶درصد است.

وی افزود: سیاست وزارت بهداشت تزریق دز سوم واکسیناسیون است که این موضوع باید برای فرهنگیان در دستور کار قرار گیرد؛ در حال حاضر حضوری شدن مدارس و توسعه آموزش‌های حضوری به تصویب رسیده و باید میزبان دانش‌آموزان و فرهنگیان باشیم.

ستاری فرد درخصوص آخرین وضعیت بازگشایی مدارس و جزئیات آن ادامه داد: با توجه به مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا در خصوص لزوم حضوری شدن آموزش‌های مدارس، مدیریت این مهم از طریق شورای مدرسه با همکاری انجمن اولیاء انجام شود. در مناطق روستایی و کم جمعیت و مدارس با تراکم کلاسی کمتر، حضور دانش‌آموزان می‌تواند به صورت روزانه در ۵روز هفته باشد البته رصد وضعیت منطقه و دانش‌آموزان از حیث ابتلای به بیماری نیز باید مدنظر باشد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در مدارس روستایی و کم جمعیت شهری، از مدت‌ها قبل، آموزش در مدارس به صورت کامل حضوری انجام می‌شود. در دوره متوسطه اول و دوم یعنی پایه هفتم تا دوازدهم تمام آزمون‌های پایان نیمسال اول کاملاً حضوری بود، اما برای توسعه آموزش‌های حضوری در کلان شهر‌ها و مناطق پرجمعیت به ویژه شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران در نمیسال دوم مساله افزایش تراکم جمعیت کلاسی و نیز ساماندهی سرویس‌های تردد مدارس موضوع جدی است که لازم است مورد توجه مدیران مدارس قرار گیرد.

ستاری فرد با تأکید بر این که رعایت فاصله اجتماعی و ماسک زدن نیز از سوی ستاد ملی کرونا برای حضوری شدن آموزش‌ها الزامی است، افزود: ضمن رعایت این مهم و ساماندهی سرویس‌های مدارس به ویژه در شهر تهران و مدیریت تراکم کلاس‌ها، توصیه می‌شود به نحوی اقدام شود که دانش‌آموزان به صورت زوج و فرد و روزانه در کلاس حاضر شوند.

وی گفت: سیاست ما برای توسعه آموزش حضوری به صورت تدریجی و رصد وضعیت موجود با استفاده از سامانه رصد نظام مراقبت کووید ۱۹و نیز توجه به ملاحظات و تصمیمات ستاد ملی کرونا است چراکه برای این مهم، حفظ سلامت دانش‌آموزان برای ما یک اصل و ضرورت است.

ستاری فرد عنوان کرد: با توجه به موضوع سخت شدن بازگشت پذیری برخی دانش‌آموزان و ایجاد بی انگیزگی آنان برای حضور در کلاس درس، باید موارد تشویقی و انگیزشی را برای تسهیل بازگشت پذیری عزیزان مدنظر قرار دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ضمن تسهیل در تردد دانش‌آموزان به مدرسه، باید نسبت به جذاب سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های مدرسه، فعالیت‌هایی را در دستورکار قرار دهیم؛ لذا به اقتضای شرایط هر مدرسه و منطقه، ورزش روزانه در مدارس اجرا می‌شود تا مسأله کم تحرکی، اجتماعی شدن و سیستم ایمنی دانش‌آموزان نیز مدنظر قرار گیرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار