وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

افزایش روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی

افزایش روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی به گفته مسئول کمیته اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد روند مراجعه به مراکز درمانی خراسان رضوی صعودی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: روند مراجعه بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها نیز در سطح استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایشی است.

دکتر محمد پهلوان اظهار کرد: در حال حاضر از مجموع ۳۸۴ بیمار مبتلا به کرونای بستری در سطح استان ۲۹۵ نفر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.  همچنین طی یک روز گذشته ۱۲۶ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۹۷ نفر از این تعداد مربوط به این دانشگاه بوده‌اند.

وی ادامه داد: بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تکمیل واکسیناسیون است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تاکنون ۲۰.۳۳ درصد از گروه‌های هدف بالای ۱۸ سال دوز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند، افزود: ایمنی افراد در برابر ویروس کرونا بعد از پنج ماه از دریافت دوز دوم واکسن کاهش می‌یابد و به همین دلیل لازم است تمام گروه‌های هدف در زمان لازم برای دریافت دوز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه امیکرون قدرت انتشار بسیار بالایی دارد، تصریح کرد: بر این اساس از تمام کسانی که علائمی شبیه سرماخوردگی دارند، درخواست می‌شود برای پیگیری و بررسی لازم به نزدیکترین مرکز سطح یک خدمات درمانی مراجعه کنند.

پهلوان تاکید کرد: طی ۱۰ روز گذشته میانگین  تعداد مراجعه‌کنندگان به مراکز ۱۶ ساعته از ۷۰۰ نفر به ۱۰۷۰ نفر رسیده که افزایش ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها از ۴۰۰ به ۵۰۰ نفر رسیده که این رقم نیز ۱۰ درصد افزایش داشته است. میزان مثبت شدن تست‌های کرونا از چهار تا هفت به ۱۴ درصد رسیده است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس آخرین اطلاعات نرم‌افزار ماسک وزارت بهداشت سه شهر تربت حیدریه، گناباد و خلیل‌آباد در وضعیت زرد قرار گرفته، تصریح کرد: به طور حتم با مشارکت و همکاری گسترده مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همچنین استفاده از ماسک می‌توان از ورود به پیک کرونا جلوگیری کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار