هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

دستگیری عوامل درگیری مسلحانه در اردبیل +ماجرای درگیری

دستگیری عوامل درگیری مسلحانه در اردبیل +ماجرای درگیری به گفته دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل عوامل درگیری مسلحانه در اردبیل دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل با تایید درگیری مسلحانه در مرکز استان گفت: ۲۰ نفر از عوامل این درگیری در بهارآباد دستگیر شده‌اند و هم اکنون تحقیقات و بررسی‌های کارشناسی در این زمینه ادامه دارد.
سیدعبدالله طباطبایی اظهار داشت: دقایقی پیش خبری مبنی بر درگیری مسلحانه در استان اردبیل گزارش شد که دستگاه قضائی سریعاً وارد عمل شد تا با استفاده از توانایی نیروی انتظامی ضمن مدیریت اوضاع با کمترین خسارت ممکن شرایط را به حالت عادی بازگرداند.

طباطبایی در ادامه گفت: خوشبختانه با مداخله به موقع عوامل انتظامی و دادستانی این درگیری خاتمه یافت و در این زمینه 20 نفر از عوامل درگیری مسلحانه بهارآباد دستگیر شدند و هم اکنون تحقیقات و بررسی‌های کارشناسی در این زمینه از آنها ادامه دارد.

وی همچنین بیان کرد: با توجه به اطلاعات به دست آمده از افراد دستگیر شده و اشراف اطلاعاتی لازم درباره اعضای مرتبط با این حادثه پیش‌بینی می‌شود در آینده تعداد دستگیرشدگان بیشتر از این تعداد کنونی شود که اطلاعات تکمیلی در این زمینه قطعاًً پس از تکمیل با استفاده از رسانه‌های رسمی در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت.

طباطبایی اظهار کرد: شبانه‌روز درصدد تامین امنیت و آسایش هستیم و از هیچ تلاشی در این زمینه اغماض و چشم‌پوشی نخواهد شد، چرا که نظم و امنیت عمومی مردم خط قرمز ماست که تلاش‌های انجام یافته نیروی انتظامی، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در این زمینه شایسته تقدیر است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: برخورد قضائی با اغتشاشگران به صورت جدی و بدون اغماض است و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
0
0
تماشاگران بدبخت را دستگیر کرده اید آقای دادستان از پشت میز بیا پایین بیشتر تحقیق کن آزادشون کنید تر و خشک با هم سوخته اند ارازل را ول مردی ای بچه ها را انداخته اید زندان
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار