نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نقش انگلیس در جنگ یمن

نقش انگلیس در جنگ یمن انگلیس فقط در سال ۲۰۱۴، ۲ هزار ۴۰۰ بمب به ارزش ۱۵۰ میلیون پوند (معادل ۲۴۷ میلیون دلار) به عربستان فروخته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ارقام اصلی مجوز‌های محرمانه صادرات تسلیحات انگلیس به عربستان با ارقام اعلامی متفاوت است، به طوری‌که از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ انگلیس مجوز فروش سلاح به ارزش ۴۰ میلیارد پوند (معادل ۵۴ میلیارد دلار) را صادر کرده است، بعد‌ها فاش شد اصل این قرارداد بیش از ۸۵ میلیارد پوند (معادل ۱۱۴ میلیارد دلار) یعنی دوبرابر رقم اعلام شده بوده است.

انگلیس فقط در سال ۲۰۱۴، ۲ هزار ۴۰۰ بمب به ارزش ۱۵۰ میلیون پوند (معادل ۲۴۷ میلیون دلار) به عربستان فروخته است.

سلاح‌ها و بمب‌هایی که عربستان در تجاوز ۷ ساله خود عیله مردم مظلوم یمن روی سر این مردم ریخته است که تاکنون باعث شهادت ۸ هزار غیرنظامی و زخمی شدن ۹ هزار نفر شده‌اند.

وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد حمله ائتلاف سعودی به زندان صعده یمن بیش از ۳۰۰ کشته و زخمی داشته است.

بامداد جمعه گذشته نیز ائتلاف سعودی و امارات حملاتی را علیه یمن انجام داد که بسیاری از غیرنظامیان از جمله کودکان را به کام مرگ کشاند.

در جریان این حملات که بخشی از آن ساختمان مخابرات یمن را هدف قرار داده بود، دسترسی به اینترنت در این کشور به کلی قطع شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار