آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تاکید عراق بر اهمیت تداوم مذاکرات ایران و عربستان

تاکید عراق بر اهمیت تداوم مذاکرات ایران و عربستان فؤاد حسین در گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان بر اهمیت تداوم مذاکرات ایران و عربستان تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) ۱۴ بهمن ماه خود با «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق در خصوص آخرین تحولات روابط فیمابین دو کشور و همچنین موضوعات منطقه ای و بین المللی مورد علاقه و اهتمام مشترک گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ابتدا ضمن احوالپرسی و ابراز خرسندی از سلامتی و بهبودی همتای عراقی خود بعد از طی کردن دوره نقاهت به دنبال ابتلا به کرونا، برای وی آرزوی سلامتی و تندرستی کامل کرد.

* رایزنی درباره بحران یمن

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عراق در این گفتگوی تلفنی، با مرور کوتاهی بر مناسبات ممتاز دو کشور همسایه و برادر، در خصوص تحولات منطقه از جمله یمن و ضرورت تلاش برای پایان جنگ در این کشور که موجب ناامنی و ثباتی در کل منطقه می شود، رایزنی و تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان همچنین دیشب در گفتگوی تلفنی با همتای اماراتی درباره وضعیت یمن و حضور رژیم صهیونیستی در منطقه گفتگو کرده بود.

* اهمیت تداوم مذاکرات ایران و عربستان

وزیر امور خارجه عراق در بخشی از این گفتگو، ضمن رایزنی در مورد مذاکرات وین بر اهمیت تداوم مذاکرات تهران و ریاض و آثار مثبت آن بر تعمیق و تثبیت ثبات و امنیت در کل منطقه تاکید کرد.

گفتنی است قرار است دور پنجم مذاکرات ایران و عربستان بزودی در بغداد برگزار شود.

امیرعبداللهیان و فؤاد حسین بر تداوم مشورت و رایزنی و همفکری دو کشور در راستای پیشبرد منافع و‌ مصالح دو کشور و همه کشورها و‌ ملت های منطقه تاکید کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی پیش میزبان همتای عراقی در تهران بود.

امیرعبداللهیان همچنین امروز با همتای ژاپنی تلفنی گفتگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار