سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

شیخ نعیم قاسم: معامله قرن شکست خورده است

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان تأکید کرد که معامله قرن شکست خورده و متحدان آمریکا اوضاع نابسامانی در منطقه دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله گفت جلسه بررسی بودجه لبنان که دیروز برگزار شد، اولین بودجه از زمان توافق طایف است که جزئیات آن در این تعداد از نشست‌های پارلمانی و پیشنهادات مطرح‌شده بررسی شده است و این یک نقطه مثبت به‌شمار می‌رود.

 

وی با اشاره به اقدام حزب‌الله لبنان برای تشکیل فراکسیون پارلمانی و دولتی میان شخصیت‌های حزب‌الله و بررسی تمامی پیشنهادات موجود در زمینه بودجه اعلام کرد که وزرای وابسته به حزب‌الله در شورای وزیران با رویکردهای مشخصی شرکت کرده و 3 موضوع اساسی را در بررسی موارد مربوط به بودجه مد نظر خود قرار دادند؛ اول، رد افزایش مالیات‌ها بر مردم. دوم، عدم کاهش حقوق‌های پایین و متوسط برای کارمندان مختلف دولت و سوم، تعیین یک سقف برای حقوق‌های نجومی و اضافه‌کاری‌های گسترده که هیچ توجیه و منطقی ندارد.

 

قاسم در اظهارات خود در خصوص شرایط منطقه‌ای تأکید کرد که اوضاع منطقه از سال 2011 تا کنون در شرایط استثنایی قرار دارد. این اتفاقات تا حد زیادی برای این است که اسرائیل بتواند کنترل منطقه را در دست بگیرد و مشروعیت این رژیم به‌رسمیت شناخته شود. این تحولات سعی دارد کنترل ملت‌های منطقه و منابع و ثروت‌های آن را در راستای منافع آمریکا و اسرائیل قرار دهد، اما رژیم صهیونیستی شکست خورده است و آمریکا نیز این اعتقاد را ندارد که می‌تواند پروژه‌های سلطه‌طلبانه خود در منطقه را با وجود مقاومت ملت‌ها به سرانجام برساند.

 

معاون سید حسن نصرالله تأکید کرد که معامله قرن که آنها به‌دنبال اجرای آن هستند، معامله‌ای شکست‌خورده است، چرا که تنها یک طرف از آن سخن می‌گوید و طرف دیگر که همان فلسطینی‌ها هستند، آن را رد می‌کنند، حتی یک فلسطینی نیز وجود ندارد که این معامله را بپذیرد.

وی در ادامه تأکید کرد که اگر معادله سه‌جانبه ارتش، ملت و مقاومت در لبنان وجود نداشت، این کشور نمی‌توانست در برابر ایادی آمریکا در منطقه نظیر اسرائیل و داعش ایستادگی کند.

 

قاسم به شکست مزدوران و نمایندگان آمریکا در منطقه از داعش گرفته تا عربستان سعودی و امارات و اسرائیل اشاره کرده گفت به همین علت است که آمریکا مجبور شده خودش وارد میدان شود و اقدام به بزرگنمایی تحولات منطقه کند اما این کشور به‌خوبی می‌داند که ایران اسلامی و محور مقاومت اراده و قدرت لازم برای مقابله با چالش‌های فراروی خود را دارند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار