لبنان: از حقوق دریایی خود در برابر اسرائیل کوتاه نمی‌آییم-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

لبنان: از حقوق دریایی خود در برابر اسرائیل کوتاه نمی‌آییم

دولت لبنان در نامه‌ای به سازمان ملل بر حقوق منابع دریایی خود در برابر رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، در پی مخالفت رژیم صهیونیستی با آغاز فعالیت لبنان در بلوک ۹ میدان نفتی در مرز با سرزمین اشغالی، بیروت در نامه‌ای به سازمان ملل بر حق خود برای بهره‌برداری از منابع خدادادی تأکید کرد.

به نوشته المیادین، این نامه ابتدای هفته گذشته نوشته و در آن آمده است که دولت لبنان به مواضع هیئت مذاکره کننده این کشور در قبال مرز با فلسطین اشغالی پایبند خواهد بود. همچنین نامه مذکور چند روز پیش از رسیدن میانجیگر دولت آمریکا به بیروت، به دست سازمان ملل رسیده است.

بیروت خطاب به مقامات سازمان ملل تاکید کرده که میدان گازی «کاریش» همچنان مورد منازعه بوده و به هیچ وجه به رژیم صهیونیستی تعلق ندارد.

در شهریور ماه نیز در پی انتشار اخباری مبنی بر برنده شدن شرکت آمریکایی «هالیبرتون» برای حفاری در منطقه مورد منازعه میان لبنان و رژیم صهیونیستی، وزارت خارجه لبنان از این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرد.

وزارت انرژی رژیم صهیونیستی در ۲۶ ژانویه مدعی شد که به زودی مذاکرات ترسیم مرز دریایی با میانجیگری آمریکا از سر گرفته می‌شود. مذاکراتی که از چهارم ماه می‌در پی اصرار دو طرف برای مبنا قرار گرفتن نقشه جغرافیایی خود به بن بست خورده بود.

طبق نقشه‌ای که رژیم تل آویو در سال ۲۰۱۱ به سازمان ملل ارائه داد، مساحت دریایی مورد اختلاف ۸۶۰ کیلومتر مربع است، اما لبنان با اعتراض به این اقدام، نقشه خود را که مساحت مورد اختلاف را ۱۴۳۰ کیلومتر مربع نشان می‌داد، عرضه کرد که طبق آن میدان نفتی «کاریش» جزو مناطق مورد اختلاف محسوب می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار