العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

لبنان: از حقوق دریایی خود در برابر اسرائیل کوتاه نمی‌آییم

دولت لبنان در نامه‌ای به سازمان ملل بر حقوق منابع دریایی خود در برابر رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، در پی مخالفت رژیم صهیونیستی با آغاز فعالیت لبنان در بلوک ۹ میدان نفتی در مرز با سرزمین اشغالی، بیروت در نامه‌ای به سازمان ملل بر حق خود برای بهره‌برداری از منابع خدادادی تأکید کرد.

به نوشته المیادین، این نامه ابتدای هفته گذشته نوشته و در آن آمده است که دولت لبنان به مواضع هیئت مذاکره کننده این کشور در قبال مرز با فلسطین اشغالی پایبند خواهد بود. همچنین نامه مذکور چند روز پیش از رسیدن میانجیگر دولت آمریکا به بیروت، به دست سازمان ملل رسیده است.

بیروت خطاب به مقامات سازمان ملل تاکید کرده که میدان گازی «کاریش» همچنان مورد منازعه بوده و به هیچ وجه به رژیم صهیونیستی تعلق ندارد.

در شهریور ماه نیز در پی انتشار اخباری مبنی بر برنده شدن شرکت آمریکایی «هالیبرتون» برای حفاری در منطقه مورد منازعه میان لبنان و رژیم صهیونیستی، وزارت خارجه لبنان از این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرد.

وزارت انرژی رژیم صهیونیستی در ۲۶ ژانویه مدعی شد که به زودی مذاکرات ترسیم مرز دریایی با میانجیگری آمریکا از سر گرفته می‌شود. مذاکراتی که از چهارم ماه می‌در پی اصرار دو طرف برای مبنا قرار گرفتن نقشه جغرافیایی خود به بن بست خورده بود.

طبق نقشه‌ای که رژیم تل آویو در سال ۲۰۱۱ به سازمان ملل ارائه داد، مساحت دریایی مورد اختلاف ۸۶۰ کیلومتر مربع است، اما لبنان با اعتراض به این اقدام، نقشه خود را که مساحت مورد اختلاف را ۱۴۳۰ کیلومتر مربع نشان می‌داد، عرضه کرد که طبق آن میدان نفتی «کاریش» جزو مناطق مورد اختلاف محسوب می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر