المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

ترکیه به دنبال گاز طبیعی رژیم صهیونیستی

ترکیه به دنبال گاز طبیعی رژیم صهیونیستی رئیس جمهور ترکیه گفت آنکارا تمایل دارد تا گفتگوها با رژیم صهیونیستی در مورد استفاده از گاز طبیعی مایع این رژیم و انتقال آن به اروپا را ازسربگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۴۵

به گزارش راهبردمعاصر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت: آنکارا تمایل دارد تا گفتگوها با رژیم صهیونیستی در مورد استفاده از گاز طبیعی مایع این رژیم و انتقال آن به اروپا را از سربگیرد.

اردوغان در بازگشت از «کی اف»، پایتخت اوکراین، به خبرنگاران گفت: «ما می توانیم از گاز طبیعی مایع رژیم صهیونیستی در کشورمان استفاده کنیم و فراتر از مصرف آن، می توانیم در یک تلاش مشترک برای انتقال آن به اروپا مشارکت کنیم.»

به نوشته این گزارش، ترکیه و رژیم صهیونیستی اکنون به دنبال بهبود روابط و همکاری بالقوه در بخش انرژی هستند.

رئیس جمهور ترکیه گفت «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در نیمه ماه آینده به ترکیه سفر می کند.

اردوغان توضیح داد همکاری انرژی یکی از موضوعات بحث و گفتگوها در این ملاقات است.

آمریکا از حمایت از خط لوله انتقال گاز طبیعی از رژیم صهیونیستی به اروپا موسوم «ایست مِد» کنار کشیده است؛ طرحی که ترکیه شامل آن نمی شود و آنکارا، مدت طولانی است به علت کنار گذاشته شدن از این طرح انرژی در منطقه مدیترانه شرقی، مخالف آن است.

چندی پیش، ایران به ترکیه اعلام کرد به علت مشکلات فنی به مدت 10 روز انتقال گاز به این کشور متوقف می شود اما پس از سه روز، انتقال گاز ایران از سر گرفته شد اما ترکیه مدعی بود که ایران با فشار کم، گاز به این کشور ارسال می کند اما گفته می شد که مشکل فنی در یک ایستگاه افزایش فشار در ترکیه باعث ایجاد این مشکل شده است.

به هرحال، مقامات ترک اعلام کردند که صادرات ایران از سرگرفته شد.

گفته می شود، آنکارا به دنبال منابع مختلف برای تامین گاز مورد نیاز خود است.

بر اساس آخرین آمار، ایران 16 درصد نیازهای گاز طبیعی ترکیه را در 10 ماه نخست سال 2021 تامین کرده است.

قیمت انرژی در ترکیه  به علت افزایش قیمت انرژی در جهان و کاهش 44 درصدی ارزش لیر در برابر دلار در سال گذشته، به شدت افزایش یافته است.

قیمت برق در این ماه برای کاربران پرمصرف 125 درصد و برای خانوارهایی با تقاضای کمتر، حدود 50 درصد افزایش یافته است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار