توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

این ۱۱ خوراکی از شما در برابر اومیکرون محافظت می‌کند

مصرف ۱۱ خوراکی می‌تواند از بدن در برابر آسیب سویه امیکرون محافظت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، امی گودسون، متخصص تغذیه در دالاس آمریکا، ۱۱ ماده غذایی که می‌توانند بیشترین سهم را در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا داشته باشند؛ معرفی کرده است:

۱- مرکبات

لیمو، پرتقال و نظایر آن‌ها از خانواده مرکبات سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین سی هستند که تاثیر خوبی را بر دستگاه ایمنی بدن به منظور مقابله در برابر ویروس‌ها خواهند داشت.

۲- انار

به دلیل آنتی اکسیدان بالا انار از جمله میوه‌هایی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می‌کند.

۳- میوه‌های قرمز

امی گودسون همچنین توصیه می‌کند که به میوه‌های قرمز شامل انواع تمشک‌ها و شاتوت‌ها که غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، اهمیت دهید.

۴- ادویه‌ها

ادویه‌جات و سبزی‌های خشکی نظیر زردچوبه، زیره، کاری، سیر، آویشن، ریحان، رزماری، پونه کوهی، زنجبیل یا حتی زعفران غنی از آنتی اکسیدان‌ها هستند و برای سیستم ایمنی بدن کمکی ارزشمند به شمار می‌روند.

۵- آجیل و دانه‌های روغنی

میوه‌های خشک نظیر توت گوجی، توت خرس، آلو و کشمش تاثیر خوبی بر تقویت ایمنی بدن دارند. دانه‌های روغنی نیز منبع خوبی برای تامین نیازهای بدن هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به بادام، گردو یا حتی فندق اشاره کرد.

۶- حبوبات

هرچند حبوبات شاید در نگاه اول به نظر نیایند؛ با این حال منبع مغذی بسیار خوبی برای مصونیت بدن از ابتلا به ویروس‌ها هستند. از جمله این مواد غذایی پرارزش می‌توان به لوبیا قرمز، عدس و نخود اشاره کرد.

۷- ماهی‌های روغنی

عموما مصرف ماهی گزینه‌ای بسیار خوبی برای تقویت ایمنی به شمار می‌روند. ماهی سالمون، ماهی تن، ساردین و ماهی خال‌خالی از این جمله هستند. علاوه بر این، ماهی‌های چرب نیز برای تقویت ایمنی عالی هستند.

۸- چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان ضد سرطانی اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است. این ترکیب گیاهی از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد، اتم‌های ناپایداری که باعث تخریب سلولی می‌شوند، جلوگیری می‌کند. علاوه بر این مطالعات قبلاً ثابت کرده‌اند که آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز خاصیت ضدالتهابی دارند.

۹- اسفناج

متخصصان علم تغذیه همچنین سبزیجات همچون اسفناج را به دلیل محتوای ویتامین سی آن‌ها توصیه می‌کنند.

۱۰- کلم‌پیچ

کلم‌پیچ نیز سرشار از ویتامین سی است و مصرف آن به تقویت بنیه دفاعی بدن بسیار کمک می‌کند.

۱۱- کلم بروکلی

خانواده کلم‌ها به خاطر تاثیرات شگفت‌انگیزشان بر سلامتی شناخته می‌شوند. در میان کلم‌ها، کلم بروکلی غنی از ویتامین سی است که بدن را در برابر هجوم ویروس‌ها کمک می‌کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار