آیا فشار خون بالا باعث زوال شناختی می‌شود؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

آیا فشار خون بالا باعث زوال شناختی می‌شود؟

تغییرات در مغز ممکن است از سنین پایین شروع شوند و فشار خون بالا در دوران بزرگسالی ممکن است بر تغییرات مغزی در مراحل بعدی زندگی اثر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر مبتلایان به فشار خون بالا در بازه سنی ۴۰-۲۰ سال در میانسالی (متوسط سن ۵۵ سالگی) تغییرات مغزی داشته اند که ممکن است خطر زوال شناختی را در اواخر زندگی یا در طول زمان افزایش دهد.

این تغییرات در همه نژاد‌ها و گروه‌های قومی در این مطالعه بررسی شدند.

یافته‌ها نشان می‌دهند که متخصصان مراقبت‌های بهداشتی درمان تهاجمی‌تر فشار خون بالا را برای بزرگسالان جوان‌تر در نظر بگیرند تا از تغییرات مغزی در زندگی بعدی جلوگیری کنند.

مطالعات نشان داده اند که فشار خون بالا ساختار و عملکرد رگ‌های خونی مغز را مختل می‌کند و به مناطقی از مغز که برای عملکرد شناختی حیاتی هستند، آسیب می‌رساند.

کریستینا لاین بک، نویسنده اصلی مطالعه و همکار نورولوژی عروقی در بیمارستان Northwestern Memorial در شیکاگو، گفت: مطالعات نشان می‌دهند تغییرات در مغز ممکن است از سنین پایین شروع شوند. مطالعه ما شواهد بیشتری ارائه می‌دهد که فشار خون بالا در دوران بزرگسالی ممکن است به تغییرات در مغز در مراحل بعدی زندگی کمک کند.

در یک پیگیری شامل ۱۴۲ نفر از شرکت کنندگان، محققان تغییرات ساختار‌های مغز در میانسالی (میانگین سن ۵۵ سال) را از قرار گرفتن تجمعی در معرض عوامل خطر عروقی از جمله فشار خون بالا، کلسترول، شاخص توده بدنی، سیگار کشیدن و گلوکز بررسی کردند.

این یافته‌های مطالعاتی باید متخصصان مراقبت‌های بهداشتی را تشویق کند تا فشار خون بالا در بزرگسالان جوان را به طور تهاجمی برای حفظ سلامتی مغز در سنین بالا هدف قرار دهند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار