نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

تأکید نخست وزیر ژاپن بر توسعه روابط با ایران در تماس با آیت الله رئیسی

نخست وزیر ژاپن در تماس تلفنی با رئیس جمهور ایران با او در زمینه مذاکرات رفع تحریم‌ها و توسعه روابط دو کشور گفت وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری عصر چهارشنبه به وقت تهران از تماس تلفنی نخست وزیر ژاپن با «آیت الله سید ابراهمیم رئیسی» رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران و تمایل طرفین در توسعه روابط خبر دادند.

شبکه خبری «سی جی تی ان» در این زمینه نوشت که وزارت امور خارجه ژاپن روز چهارشنبه اعلام کرده که «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران گفت‌وگوی تلفنی انجام داد و درباره موضوعاتی از جمله بازگشت هر چه سریعتر به برجام گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری رسمی کویت نیز در این زمینه نوشت که نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهور ایران روز چهارشنبه با ادامه ارتباطات نزدیک با هم در زمینه توافق هسته‌ای ایران موافقت کردند.

این خبرگزاری به نقل از وزارت خارجه ژاپن نوشت که برجام از جمله موضوعات مهم ردو بدل شده در این مکالمه تلفنی بود. کیشیدا در مکالمه تلفنی ۳۰ دقیقه‌‌ای خود به رئیسی گفت که ژاپن به طور مداوم از برجام حمایت کرده و نسبت به احیای آن و بازگشت کشورهای مربوطه به توافق هسته‌ای ابراز امیدواری کرد.

برجام از جمله موضوعاتی بود که رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ژاپن درباره آن گفت‌وگو کردند.

کیشیدا همچنین تمایل خود را برای همکاری با رئیسی برای تقویت بیشتر روابط دوستانه و دیرینه بین دو کشور اعلام کرد.

رئیسی نیز در پاسخ ابراز تمایل کرد که با کیشیدا در جهت گسترش روابط بین دو کشور که سابقه همکاری طولانی بیش از ۹۰ سال روابط دیپلماتیک دارند، همکاری کند. این دو همچنین درباره آخرین تحولات خاورمیانه از جمله «یمن» تبادل نظر کردند.

«یوشیماسا هایاشی» وزیر امور خارجه ژاپن نیز اخیرا در تماسی تلفنی با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران در خصوص روند روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه ای و بین المللی گفتگو و تبادل نظر کرد. در این تماس تلفنی دو طرف در مورد توسعه همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف و روند مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کردند. وزیر امور خارجه ژاپن روابط دو کشور را تاریخی و بسیار مهم خواند.

وی ضمن حمایت از مذاکرات وین برای رفع تحریم ها، بر ضرورت اقدامات جدی از سوی همه طرف ها در راستای پایبندی و عمل به تعهدات خود و اغتنام فرصت کنونی برای دستیابی به توافق تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار