دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

چین: غرب بر شورای حکام برای تصویب قطعنامه علیه ایران فشار می‌آورد

چین: غرب بر شورای حکام برای تصویب قطعنامه علیه ایران فشار می‌آورد ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری مراتب مخالفت پکن با فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد پکن مخالف اعمال فشار کشور‌های غربی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه علیه ایران است.
ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری مراتب مخالفت پکن با فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران را اعلام کرد.

لیجیان در پاسخ به پرسشی در خصوص علت رای منفی روسیه و چین به قطعنامه پیشنهادی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران در شورای حکام گفت: چین با فشار کشور‌های مربوطه به شورای حکام آژانس برای تصویب قطعنامه‌ای برای فشار بر ایران مخالف است، زیرا فشار به حل مشکلات کمک نمی‌کند. این فقط تنش را افزایش می‌دهد، تلاش‌های دیپلماتیک را کاهش می‌دهد و اوضاع را تشدید می‌کند.

به گفته این مقام، اکنون مذاکرات احیای برجام در نقطه پایانی است، اتخاذ رویکرد در شورای حکام آژانس تنها به همکاری ایران با آژانس آسیب می‌رساند و روند مذاکرات هسته‌ای را تضعیف می‌کند.

وی اعلام کرد چین از گفتگو و همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در حل و فصل اختلافات خود در زمینه پادمان‌ها حمایت می‌کند.

لیجیان گفت در حال حاضر اولویت تسهیل نتیجه گیری موفقیت آمیز مذاکرات و بازگرداندن برجام به مسیر درست است. این روند یافتن راه حل‌های مورد نیاز برای حل مسائل پادمانی را بسیار آسان‌تر می‌کند. واشنگتن بحران هسته‌ای ایران را آغاز کرده و موظف است اشتباهات خود را به طور کامل تصحیح کند، فعالانه به نگرانی‌های مشروع ایران پاسخ دهد و در جهت نتیجه گیری زودهنگام مذاکرات در مورد ازسرگیری پایبندی به تعهدات خود تلاش کند. همه طرف‌های ذیربط باید شرایط لازم و فضای مساعد را برای تلاش‌های دیپلماتیک ایجاد کنند.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه گذشته قطعنامه‌ای ضد ایرانی در رابطه با برنامه هسته‌ای کشورمان تصویب و ایران را متهم به عدم همکاری با این نهاد کرد.

کشور‌های آلمان، فرانسه، انگلیس و آمریکا پس از تصویب این قطعنامه در بیانیه‌ای مشترک خواستار همکاری فوری ایران با آژانس انرژی اتمی شدند و از تهران خواستند از اقدامات بیشتر در واکنش به قطعنامه شورای حکام اجتناب کند.

مقامات کشورمان در پی اقدام اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کردند که ۲ نوع از دوربین‌های نظارتی آژانس در تأسیسات هسته‌ای خود را به دلیل قدرنشناسی آژانس در قبال شفافیت ایران خاموش می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار