آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

نحوه تشخبص واکسن آسترازنکای تقلبی

به گفته یک اپیدمیولوژیست واکسن‌ها در سیستم و زنجیره وزارت بهداشت خریداری می‌شوند و هرچه در خارج از این سیستم وجود دارد، نمی‌توان راجع به اصالت آن نظر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر واکسن آسترازنکا یکی از واکسن‌های محبوب برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا در میان مردم است‌. سازمان بهداشت جهانی در اطلاعیه‌ای از کشف واکسن کرونای تقلبی آسترازنکا در ایران خبر داده است. این واکسن‌ها در ماه اکتبر (مهر و آبان) به‌صورت غیرقانونی درون شیشه‌های دست دوم واکسن آسترازنکا پر شده و در بازار سیاه فروخته شده‌اند.

رییس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، در واکنش به برخی اخبار مبنی بر تقلبی بودن واکسن آسترازنکا در ایران، گفت: تمامی واکسن هایی که در نظام واکسیناسیون کشور در مراکز و پایگاه ها استفاده شده، اعم از آسترازنکا یا دیگر واکسن ها مستقیما از شرکت های تولید کننده در دنیا خریداری شده و با نظارت دقیق در سطح کشور توزیع و مصرف شده است.

اقتصاد آنلاین در این راستا، به مصاحبه با دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست و عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران پرداخت.

دکتر یونسیان با بیان این موضوع که هرکسی از بازار واکسن آسترازنکا بخرد، باید خطر تقلبی بودن واکسن را به جان بخرد، توضیح داد: واکسن‌ها در سیستم و زنجیره وزارت بهداشت خریداری می‌شوند و هرچه در خارج از این سیستم وجود داشته باشد، نمی‌توان راجع به اصالت آن نظر داد.

وی افزود: چون وزارت بهداشت واکسن را رایگان توزیع می‌کند و از طرفی قبلا هزینه‌ای برای خرید واکسن ها پرداخت کرده است، دلیلی ندارد واکسن تقلبی وارد کند.

آن چه که مربوط به واکسن‌های تقلبی می‌شود، خارج از سیستم وزارت بهداشت بوده است./اقتصادآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار