ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

واکنش سازمان سنجش به تعویق آزمون دکتری

واکنش سازمان سنجش به تعویق آزمون دکتری تا دو هفته آینده که آزمون دکتری برگزار می‌شود، شرایط کرونا به شدت تحت تاثیر گذر زمان است، بنابراین از امروز نمی توان گفت تا دو هفته آینده وارد پیک کرونا می‌شویم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه این سازمان برنامه ای برای تعویق زمان برگزاری آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۱ ندارد، گفت: این آزمون در تاریخ اعلام شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار خواهد شد.


عبدالرسول پور عباس ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه تغییری در زمان برگزاری آزمون دکتری سال ۱۴۰۱ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اتفاق نیفتاده است، اظهار کرد: هیچ پیگیری از سوی مسئولان آموزش عالی برای تعویق این آزمون صورت نگرفته، بنابراین تغییری در تاریخ برگزاری آزمون دکتری نداریم.



وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۸۶ هزار داوطلب در آزمون دکتری سال ۱۴۰۱ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شرکت کردند، تصریح کرد: اگر این تعداد از داوطلبان را بر ۳۰ استان برگزار کننده کشور تقسیم کنیم بنابراین شرکت کنندگان در هر استان عدد قابل توجهی نیست حضور آنها در حوزه های امتحانی نگران کننده باشد.



رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۱ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با رعایت تمامی پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد و جای نگرانی برای داوطلبان وجود ندارد.

دکتر پورعباس اظهار کرد: در حال حاضر مسیر برگزاری آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۱ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دنبال می شود بخش عمده ای از کارها نیز انجام شده و حوزه های برگزاری آزمون نیز فعال هستند. بنابراین مشکل خاصی برای برگزاری این آزمون نداریم و خوشبختانه پروتکل های بهداشتی نیز در چارچوب قابل قبول رعایت می شوند.



رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطر نشان کرد: تا دو هفته آینده که آزمون دکتری برگزار می‌شود، شرایط کرونا به شدت تحت تاثیر گذر زمان است، بنابراین از امروز نمی توان گفت تا دو هفته آینده وارد پیک کرونا می‌شویم.



آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۱، روز جمعه مورخ ششم اسفند ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار