«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

بنت خواهان پیوستن بحرین به ائتلاف ضد ایرانی رژیم صهیونیستی شد

بنت خواهان پیوستن بحرین به ائتلاف ضد ایرانی رژیم صهیونیستی شد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین سفر خود به بحرین از مقام‌های این کشور درخواست کرد تا به ائتلاف ضدایرانی رژیم صهیونیستی بپیوندند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین سفر خود به بحرین از زمان عادی‌سازی روابط، از مقام‌های این کشور درخواست کرد تا به ائتلاف ضدایرانی رژیم صهیونیستی بپیوندند.

روزنامه انگلیسی تایم گزارش کرد که علی‌رغم آنکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و میزبان‌های بحرینی وی در بیانیه‌های رسمی خود بر روابط اقتصادی و دیپلماتیک دوجانبه تأکید کردند، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد که نفتالی بنت در اظهارات و نشست‌های محرمانه خود به بحرین به وضوح اعلام کرده است که هدف اصلی این دیدار، «تقویت اتحاد منطقه‌ای آرام علیه ایران است».

طبق این گزارش، بنت قبل از ترک تل‌آویو در خصوص اهداف سفر خود به کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس گفت: «در این زمانه‌های پر فراز و نشیب مهم است که از این منطقه پیامی از حسن نیت، همکاری برای ایستادگی در برابر تهدید‌های مشترک ارسال کنیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر به بحرین در گفتگو با روزنامه «الایام» با تکرار لفاظی‌ها علیه ایران گفت: «ما شب و روز با ایران و طرفداران آن نبرد خواهیم کرد. ما به دوستان خود در تقویت صلح، امنیت و ثبات در هرزمانی که از ما بخواهند، کمک می‌کنیم».


بر اساس گزارش روزنامه تایمز، ائتلاف کشور‌های حاشیه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی در دستورکار نشست «براد کوپر» فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین بود و بنت در این نشست گفت: «مکاری میان کشور‌های منطقه و همپیمان قدرتمند آن‌ها ایالات متحده نزدیک‌تر خواهد شد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب (۲۵ بهمن ماه) در صدر هیأتی بلندپایه و برای اولین بار از زمان عادی‌سازی روابط به‌صورت علنی وارد پایتخت بحرین شد و روز گذشته با «حمد بن عیسی آل خلیفه» شاه و همچنین «سلمان بن حمد آل خلیفه»، ولی عهد بحرین دیدار و گفتگو کرد.

بحرین و امارات عربی متحده در تاریخ دهم ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ با وساطت و فشار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور وقت آمریکا رسما توافق عادی‌سازی روابط با تل‌آویو را در کاخ سفید امضاء و روابط خود را با این رژیم علنی کردند. به‌رغم آنکه عمر توافق عاد‌ی‌سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی به دو سال نمی‌رسد؛ اما پایگاه آمریکایی «آکسیوس» اخیرا به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی فاش کرد که تل‌آویو و ابوظبی از بیش از دو دهه گذشته با یکدیگر همکاری اطلاعاتی و دفاعی دارند.

بنت در حالی وارد بحرین شده است که «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سیزدهم ماه جاری و در سفری از پیش‌اعلام‌نشده وارد منامه، پایتخت بحرین، شد. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با «عبدالله بن حسن النعیمی» همتای بحرینی خود یک توافقنامه امنیتی با منامه امضاء کرده بود.

طبق این توافقنامه که برای اولین بار از زمان عادی‌سازی روابط دو طرف در ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ امضاء شده است، همکاری‌های امنیتی راهبردی میان بحرین و تل آویو افزایش می‌یابد؛ اما هنوز گزارشی از جزئیات این توافقنامه و مفاد آن منتشر نشده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار