ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دفتر لاریجانی

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از برگزاری جلسه امروز این شورا به‌ریاست لاریجانی در دفتر رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد.

حسینعلی شهریاری عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با اشاره به برگزاری نشست این شورا در مجلس، گفت: جلسه عصر امروز به‌ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر وی برگزار می‌شود.

 

وی علت برگزاری این جلسه در مجلس را عدم تشکیل جلسه از سوی رئیس‌جمهور عنوان کرد و گفت: رئیس‌جمهور در این جلسه حضور نخواهد داشت.

 

آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دی‌ماه سال 97 بود و پس از انتصاب سعیدرضا عاملی دبیر این شورا به‌جای مخبر دزفولی، اعضای این شورا گرد هم نیامدند. به‌گفته مهدی گلشنی عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، "رئیس جمهور آن اهمیتی را که رؤسای جمهور قبلی به شورا می‌دادند نمی‌دهد".

 

شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نبود رئیس‌جمهور نیز می‌تواند به کار خود ادامه دهد و با توجه به آئین‌نامه، جلسات شورای عالی با حضور اکثریت مطلق اعضای شورا و رئیس یا یکی از نواب رئیس (رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضائیه) رسمیت می‌یابد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر