واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

پای بمب اتم به جنگ لفظی شرق و غرب باز شد

رئیس‌جمهور بلاروس اعلام کرد، احتمال استقرار سلاح اتمی در این کشور برای مقابله با تهدیدات غرب وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس در بازدید از رزمایش نظامی مشترک این کشور و روسیه درباره احتمال استقرار سلاح‌های اتمی در بلاروس به منظور مقابله با تهدیدات غربی‌ها حرف زد.

«بلتا»، خبرگزاری رسمی بلاروس گزارشی درباره بازدید میدانی رئیس‌جمهور این کشور در رزمایش نظامی مشترک با روسیه منتشر کرد؛ رزمایش مشترکی که به دلیل برگزار شدن در نزدیکی مرز اوکراین ادعا‌های کشور‌های غربی درباره احتمال حمله روسیه را به دنبال داشت.

«الکساندر لوکاشنکو» به رسانه‌ها تاکید کرد که سلاح اتمی در بلاروس تنها در صورت تهدید غرب علیه این کشور مستقر خواهد شد. وی تصریح کرد: «اگر مخالفان ما دست به چنین اقدامات پوچی بزنند، نه تنها تسلیحات اتمی بلکه حتی سلاح‌های پیشرفته‌تر نیز در بلاروس مستقر خواهند شد تا از خاک ما محافظت کنند».

طبق گزارش بلتا، رئیس‌جمهور بلاروس البته خطاب به کشور‌های غربی تاکید کرد: «اگر هیچ تهدیدی از سوی کشور‌های غیردوست وجود نداشته باشد، در آن صورت ما در اینجا به سلاح اتمی نیاز نداریم».

به گفته الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس، دولت این کشور در حال بررسی احتمال خرید سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ روسیه به منظور استقرار آن‌ها در نزدیکی مینسک پایتخت این کشور است.

پنجشنبه هفته گذشته بود که وزارت دفاع روسیه از آغاز رزمایش مشترک نظامی با بلاروس تحت عنوان «عزم متحد ۲۰۲۲» خبر داد. طبق اعلام مسکو، در جریان رزمایش اقداماتی برای «تقویت حفاظت از مرز‌های دولتی برای جلوگیری از نفوذ گروه‌های شبه نظامی مسلح» اتخاذ می‌شود.

برگزایر رزمایش مشترک نظامی مسکو و مینسک در بلاروس که با اوکراین مرز مشترک دارد، با واکنش‌های زیادی از سوی کشور‌های عضو ناتو مواجه شد و رسانه‌های غربی درباره احتمال حمله به اوکراین به بهانه این رزمایش جنجال‌های زیادی ایجاد کردند.

مینسک و مسکو بار‌ها اعلام کرده‌اند که رزمایش‌های مشترک بلاروس و روسیه ماهیت کاملاً دفاعی دارند و هیچ تهدیدی برای کل جامعه اروپایی و به‌ویژه کشور‌های همسایه ندارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار