کشتار و زجر حیوانات در صنعت لوازم آرایشی!-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

کشتار و زجر حیوانات در صنعت لوازم آرایشی!

بر اساس آمار‌های مؤسسات حامی حقوق حیوانات، سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار گونه از جانوران مختلف در صنعت محصولات آرایشی کشته می‌شوند. همچنین آمار دیگری این میزان را ۵۰۰ هزار عدد تخمین زده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۵۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، تمایل به مصرف‌گرایی در جهان به شکل بی‌رویه‌ای رو به افزایش است و این تجمل‌گرایی و اعتیاد به مصرف‌گرایی در زمینه‌های مختلف موجب آسیب به محیط زیست شده است. یکی از موارد این مصرف‌گرایی‌ها مربوط به استفاده بی‌رویه محصولات آرایشی و بهداشتی است. بر اساس آخرین برآورد‌هایی که در سال ۲۰۲۰ میلادی انجام شده است سالانه ۴۸۳ میلیارد دلار برای لوازم آرایشی در جهان هزینه می‌شود و انتظار می‌رود این هزینه‌ها تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۷۱۶ میلیارد دلار برسد!

افزایش تمایل به مصرف محصولات آرایشی به این معنی است که هر ساله تعداد بیشتری از حیوانات قربانی مصرف‌گرایی انسان‌ها خواهند شد. بر اساس آمار‌های مؤسسات حامی حقوق حیوانات که در سال ۲۰۲۱ انجام شده است، سالانه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار حیوان در سراسر جهان در راه تولید محصولات زیبایی کشته می‌شوند. همچنین آمار دیگری این میزان را ۵۰۰ هزار عدد تخمین زده است. حیواناتی که معمولاً در این روش‌ها استفاده می‌شوند خرگوش، خوکچه هندی، همستر، موش صحرایی و موش هستند.

این آمار بیان می‌کند که از سال ۲۰۱۳ که اتحادیه اروپا فروش و بازاریابی هر گونه مواد آرایشی که روی حیوانات آزمایش شده است را ممنوع کرده است، بیشتر این کشتار در صنعت زیبایی آمریکا و چین صورت می‌گیرد. مرگ این حیوانات به واسطه روش‌هایی از جمله قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی در آزمایش سمیت، تغذیه اجباری، تزریق به شکم، قرار گرفتن در معرض دارو‌ها و وارد شدن شوک الکتریکی، همواره با درد و رنج بسیاری همراه است.

برند‌های معروف تولید محصولات آرایشی مانند کریسین دیور، لنکوم، تام فورد، آرمانی و بری‌بری از جمله شرکت‌های هستند که همچنان بر آزمایش محصولات آرایشی روی حیوانات ادامه می‌دهند.

امکان پایان دادن به کشتار حیوانات و استفاده از جایگزین‌های مختلفی برای آزمایش محصولات آرایشی در این صنعت وجود دارد؛ برای مثال می‌توان از باکتری‌ها، بافت‌ها و سلول‌های انسانی، مدل‌های رایانه‌ای یا روش‌های شیمیایی برای تست محصولات آرایشی بهره بُرد. استفاده از این روش‌ها هم هزینه کمتری دارد و هم سرعت بیشتری به روند تحقیقات می‌دهد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر