ماده غذایی که باعث افزایش طول عمر می‌شود-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

ماده غذایی که باعث افزایش طول عمر می‌شود

تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف اسید چرب امگا ۳ به افزایش طول عمر انسان کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 17
کد خبر: ۱۲۲۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، اسید چرب امگا ۳ یکی از اسیدهای ضروری است که در بسیاری از فعالیت‌های بدن، ایفای نقش می‌کند. تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف این اسید چرب به افزایش طول عمر انسان کمک می‌کند.

همچنین اسید چرب امگا ۳ به رشد جنین در رحم مادر و رشد نوزاد تا سن نوجوانی کمک کرده و تا پایان عمر نقشی مهم در فرایندهای بدن دارد. تقویت حافظه و عملکردهای شناختی، حفظ سلامتی مغز، چشمان، و سیستم عصبی از جمله کارکردهای مهم این اسید چرب است.


یکی از فواید عجیب اسید چرب امگا ۳ کمک به حفظ سلامت عمومی با تسهیل گردش خون در بدن است. در حقیقت این اسید چرب با بهبود سطح تری گلیسیریدهای مفید خون و پاکسازی عروق از پلاک‌ها، باعث ارتقای گردش خون در بدن می‌شود.

همین موضوع فواید چندگانه‌ای برای بدن دارد که شامل تسهیل انتقال مواد مغذی، اکسیژن، هورمون‌ها، و ریزمغذی‌ها به تمامی نقاط بدن می‌شود. در این میان، قلب به عنوان یکی از حیاتی‌ترین اندام بدن سود سرشاری از عملکرد اسید چرب امگا ۳ می‌برد.

امگا ۳ باعث کاهش کلسترول بد خون می‌شود. همچنین این اسید چرب به حفظ قابلیت ارتجاعی عروق کمک می‌کند که همین امر به تسهیل جریان خون و کاهش فشار خون کمک می‌کند. براساس اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا مصرف اسید چرب امگا ۳ باعث کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونری (که مسئول انتقال خون به ماهیچه قلب است) می‌شود.

یکی دیگر از فواید اسید چرب امگا ۳، کمک به مغز است. در حقیقت خونرسانی درست به بافت مغز، مانع از آسیب به این اندام به دلیل فشار خون بالا و پایین می‌شود. مغز به طور پیوسته به اکسیژن و گلوکز نیاز دارد و در صورتی که روند خونرسانی به این بافت به درستی صورت گیرد به افزایش عملکرد شناختی، حافظه و سلامت آن کمک می‌کند.

کمتر کسی می‌داند که اسید چرب امگا ۳ در حقیقت دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است که با عوامل مخرب فشار اکسیدانی در مغز و سایر اندام‌های بدن مقابله می‌کند. بهترین منبع غذایی حاوی این اسید چرب شامل ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین و ماهی تن است. از منابع گیاهی امگا ۳ نیز می‌توان به تخم کتان اشاره کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار