پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس در خصوص حذف ارز ترجیحی

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: نگاه مجلس این است که هر تصمیمی برای ارز ترجیحی گرفته می‌شود در کنار آن باید یک نظام حمایتی برای اقشار مختلف صورت بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۲۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید نظام موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست غیرعلنی صبح امروز طی سخنانی اظهار داشت: در این نشست نمایندگان دولت از جمله وزیر کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی حضور داشتند و به بیان نقطه نظرات خود درباره بودجه سال آینده کل کشور پرداختند.

وی افزود: همچنین از طرف مجلس روسای کمیسیون‌های کشاورزی، برنامه و بودجه اقتصاد و جهش تولید نکاتی را درباره بودجه مطرح کردند. علاوه بر این ۵ نفر از نمایندگان نیز دیدگاه‌ها و دغدغه‌ای خود درباره بودجه سال ۱۴۰۱ را بیان کردند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به حضور رئیس سازمان اطلاعات سپاه در جلسه غیر علنی امروز مجلس گفت: حجت الاسلام طائب از طرف دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در جلسه امروز حضور داشت و نگاه کارشناسی دستگاه امنینی را درباره بودجه ۱۴۰۱ بویژه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح کرد. همچنین رئیس دیوان محاسبات و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس درباره روند بودجه و ارز ترجیحی نکاتی را مطرح کردند.

موسوی خاطرنشان کرد: در این جلسه بنای بر نتیجه گیری و یا رای گیری را نداشتیم و صرفا قصد گفت و شنود نظرات و هماهنگی و نزدیکی نظر را در ارتباط با مسئله ارز ترجیحی را داشتیم.

وی گفت: اگر می‌خواهیم بودجه قوی داشته باشیم یاید تا حد امکان بین دولت و مجلس هم افزایی وجود داشته باشد. بر همین اساس در مجموع ضرورت هماهنگی در موضوع بودجه و ارز ترجیحی مورد تاکید قرار گرفت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره نظر مجلس درباره حذف ارز ترجیحی گفت: نگاه مجلس این است که هر تصمیمی که برای ارز ترجیحی گرفته می‌شود در کنار آن باید یک نظام حمایتی برای اقشار مختلف مردم صورت بگیرد و هر گونه تحول در نظام ارزی باید با تضمین ثبات اقتصادی و تضمین تامین کالا‌های اساسی باشد و وضعیت معیشتی مردم دچار تکانه نشود و حتما باید سبد معیشتی مردم دچار مشکل اساسی نشود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده