جزئیات جلسه غیر علنی مجلس در خصوص حذف ارز ترجیحی-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

جزئیات جلسه غیر علنی مجلس در خصوص حذف ارز ترجیحی

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: نگاه مجلس این است که هر تصمیمی برای ارز ترجیحی گرفته می‌شود در کنار آن باید یک نظام حمایتی برای اقشار مختلف صورت بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۲۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید نظام موسوی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست غیرعلنی صبح امروز طی سخنانی اظهار داشت: در این نشست نمایندگان دولت از جمله وزیر کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی حضور داشتند و به بیان نقطه نظرات خود درباره بودجه سال آینده کل کشور پرداختند.

وی افزود: همچنین از طرف مجلس روسای کمیسیون‌های کشاورزی، برنامه و بودجه اقتصاد و جهش تولید نکاتی را درباره بودجه مطرح کردند. علاوه بر این ۵ نفر از نمایندگان نیز دیدگاه‌ها و دغدغه‌ای خود درباره بودجه سال ۱۴۰۱ را بیان کردند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به حضور رئیس سازمان اطلاعات سپاه در جلسه غیر علنی امروز مجلس گفت: حجت الاسلام طائب از طرف دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در جلسه امروز حضور داشت و نگاه کارشناسی دستگاه امنینی را درباره بودجه ۱۴۰۱ بویژه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح کرد. همچنین رئیس دیوان محاسبات و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس درباره روند بودجه و ارز ترجیحی نکاتی را مطرح کردند.

موسوی خاطرنشان کرد: در این جلسه بنای بر نتیجه گیری و یا رای گیری را نداشتیم و صرفا قصد گفت و شنود نظرات و هماهنگی و نزدیکی نظر را در ارتباط با مسئله ارز ترجیحی را داشتیم.

وی گفت: اگر می‌خواهیم بودجه قوی داشته باشیم یاید تا حد امکان بین دولت و مجلس هم افزایی وجود داشته باشد. بر همین اساس در مجموع ضرورت هماهنگی در موضوع بودجه و ارز ترجیحی مورد تاکید قرار گرفت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس درباره نظر مجلس درباره حذف ارز ترجیحی گفت: نگاه مجلس این است که هر تصمیمی که برای ارز ترجیحی گرفته می‌شود در کنار آن باید یک نظام حمایتی برای اقشار مختلف مردم صورت بگیرد و هر گونه تحول در نظام ارزی باید با تضمین ثبات اقتصادی و تضمین تامین کالا‌های اساسی باشد و وضعیت معیشتی مردم دچار تکانه نشود و حتما باید سبد معیشتی مردم دچار مشکل اساسی نشود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر