بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

قیمت ۷۰ دلاری برای هر بشکه نفت معقولانه است

قیمت ۷۰ دلاری برای هر بشکه نفت معقولانه است رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: کمیسیون تلفیق بودجه رقم فروش هر بشکه نفت را از ۶۰ دلار به ۷۰ دلار افزایش داد که این کار معقولانه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 20
کد خبر: ۱۲۳۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر حمیدرضا حاجی‌بابایی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه اول اسفند ماه) مجلس و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، گفت: کمیسیون تلفیق بودجه، رقم فروش هر بشکه نفت را از ۶۰ دلار به ۷۰ دلار افزایش داد که این کار معقولانه است.

وی بیان کرد: علاوه بر این، کمیسیون تلفیق میزان فروش روزانه نفت را از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه افزایش داد که این پیشنهاد را دولت به ما ارائه داده بود.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: از آنجایی که ۱۳۷ هزار میلیارد تومان از درآمدهای دولت کاهش یافت و دولت نمی‌تواند از صندوق توسعه ملی برداشت کند یا اوراق بفروشد، باید منابعی برای دولت در نظر گرفته شود. بنابراین دولت چاره‌ای ندارد جز اینکه میزان فروش نفت را از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه برساند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار