ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشست شورای امنیت ملی آمریکا درباره بحراین اوکراین

نشست شورای امنیت ملی آمریکا درباره بحراین اوکراین شورای امنیت ملی آمریکا شامگاه یک شنبه درباره بحران اوکراین یک نشست اضطراری برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید شامگاه یک شنبه به وقت محلی از برگزاری نشست شورای امنیت ملی دولت آمریکا به ریاست «جو بایدن» رئیس جمهور خبر داد.

در این نشست که درباره بحران اوکراین برگزار شده، رئیس سازمان سیا، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، رئیس ستاد مشترک ارتش، وزرای خارجه و دفاع و دیگر اعضای شورای امنیت ملی ایالات متحده حضور داشتند.

براساس بیانیه کاخ سفید، جو بایدن در این نشست آخرین تحولات مربوط به استقرار نظامیان روسیه در مرز‌های اوکراین را با اعضای تیم امنیت ملی خود بررسی کرده است.

ساعاتی قبل از این جلسه امنیتی، سفارت آمریکا در مسکو هشدار امنیتی در خصوص تهدید‌های احتمالی در اماکن عمومی در مسکو، سنت‌پترزبورگ و مناطق مرزی با اوکراین صادر کرد.

سفارت آمریکا در مسکو همچنین به شهروندان این کشور توصیه کرده که روسیه را ترک کنند. وزارت خارجه روسیه خواستار توضیحات آمریکا درباره این هشدار‌ها شده است.

درحالیکه ادعا‌های مقامات غربی درباره حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین همچنان ادامه دارد، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز یکشنبه طی تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود اعلام کرد، اتهام‌زنی‌های کشور‌های غربی درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین بی اساس است. وی همچنین هشدار داد که مقام‌های کی‌یف دست به کارزار نظامی در منطقه دونباس زده و اقدامات نظامی تحریک‌آمیز انجام داده‌اند.

«الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین نیز شامگاه یکشنبه با اشاره به افزایش تنش‌ها در شرق این کشور گفت که صحبت از تهاجم روسیه به این کشور طی روز‌های آینده بی‌مورد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار