بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تحریم وزیر دفاع روسیه توسط اتحادیه اروپا

وال استریت ژورنال خبر داد که تا ساعتی دیگر تحریم وزیر دفاع روسیه توسط اتحادیه اروپا اعلام می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر دیپلمات‌های اروپایی امروز (چهارشنبه) اعلام کردند که اتحادیه اروپا قصد دارد «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه و «آژانس تحقیقات اینترنتی» روسیه را در لیست تحریم‌های خود قرار دهد.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی اختصاصی در این خصوص نوشت که مقام‌های آمریکایی پیش از این به بهانه دامن زدن روسیه به تفرقه و تجزیه‌طلبی در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، آژانس تحقیقات اینترنتی روسیه را در لیست تحریم قرار داده بود.

وال استریت ژورنال در ارتباط با این اقدم اتحادیه اروپا نوشت، فهرست تحریم‌ها که قرار است اواخر روز چهارشنبه اجرایی شود، بخشی از موج اول محدودیت‌هایی است که اتحادیه اروپا در واکنش به به رسمیت شناختن دو منطقه جدایی‌طلب لوهانسک و دونتسک در شرق اوکراین در هفته جاری از سوی روسیه و استقرار نیروهای روسیه در این منطقه آغاز کرده است.

نمایندگان روسیه در سفارت لندن به درخواست وال استریت ژورنال برای اظهارنظر درباره این خبر پاسخ ندادند.

طبق گزارش نماینده دائم فرانسه در اتحادیه اروپا، نمایندگان دائمی کشورهای عضو اتحادیه اروپا روز چهارشنبه در نشست «کورپر 2» بر روی کلیه جزئیات فنی تحریم‌‌های اروپا علیه روسیه برای به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های جدا شده در دونباس به توافق رسیدند و روند تصویب نهایی این تحریم‌ها را آغاز کرده‌اند.

هیأت نمایندگی فرانسه در اتحادیه اروپا در پیامی در صفحه توییتر خود در این خصوص نوشت: «کورپر 2 در خصوص ابزار قانونی مرتبط با تحریم‌ها توافق کرده‌ است. رویه مکتوب آغاز شده است و مهلت نهایی تصویب در شورای اتحادیه اروپا ساعت 15:00 به وقت محلی (17:30 چهارشنبه به وقت تهران) و انتشار آن در نشریه رسمی اتحادیه اروپا امروز است».

روز گذشته (سه‌شنبه)، خبرگزاری بلومبرگ آمریکا خبر داد که اتحادیه اروپا در پی اعمال تحریم علیه 351 نماینده روسیه است که به استقلال دو جمهوری دونتسک و لوهانسک رای مثبت دادند.

همچنین رؤسای کمیسیون اروپا و شورای اروپا با «غیرقانونی و غیرقابل قبول» اقدام روسیه در به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، گفتند که بروکسل اولین بسته تحریمی را علیه روسیه ارائه خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر