تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

مرکل: تحولات اوکراین «نقطه عطف» اروپا از زمان جنگ سرد است

صدر اعظم سابق آلمان تحولات اوکراین را نقطه عطفی برای تاریخ اروپا از زمان خاتمه جنگ سرد توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 25
کد خبر: ۱۲۳۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آنگلا مرکل» صدراعظم سابق آلمان روز جمعه تحولات اوکراین را نقطه عطفی برای اروپا توصیف کرد.

 

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه»، مرکل گفت: «حمله به تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین را با نگرانی بسیار زیاد و حس هم‌دردی نظاره‌گر هستم».

 

صدراعظم سابق آلمان گفت: «تهاجم نظامی روسیه نقطه عطف عمیقی در تاریخ اروپا از زمان اتمام جنگ سرد محسوب می‌شود.

 

او در ادامه گفت، برای عملیات روسیه در اوکراین «هیچ توجیهی وجود ندارد» و «این اقدام را با قوی‌ترین لحن محکوم می‌کنم».

 

مرکل ضمن ابراز همبستگی با اوکراین گفت، از تلاش‌های «اولاف شولتز» صدر اعظم جدید آلمان و دیگر شرکای غربی برای بازدارندگی علیه روسیه حمایت می‌کند.

 

این مقام آلمانی یکی از حامیان پروژه انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به «نورد استریم ۲» بوده و در طول دوره خود خواستار تقویت روابط برلین و مسکو بود. با این حال پس از اقدام نظامی روسیه در اوکراین، این پروژه مشترک آلمان و روسیه از سوی شولتز لغو شد.

 

شولتز روز پنجشنبه در واکنش به عملیات نظامی ویژه روسیه علیه اوکراین گفت: «از پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌خواهم که عملیات نظامی را متوقف کند و نیروهایش را از اوکراین خارج کند».

 

وی ادامه داد: «ما رایزنی‌هایی با اتحادیه اروپا و ناتو برای اعمال تحریم‌ها علیه روسیه انجام دادیم و رهبران روسیه باید بهای سنگینی بپردازند».

 

علاوه بر این به نوشته وبگاه شبکه «سی‌اِن‌اِن»، یک مقام پنتاگون پس از سخنرانی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره عملیات روسیه در اوکراین گفت، هفت هزار نظامی آمریکایی به آلمان می‌روند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار