جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است

وزارت خارجه روسیه:فهرست تحریم‌های روسیه علیه آمریکا و اروپا به زودی اعلام می‌شود

بنابر اعلام وزارت خارجه روسیه به زودی لیست اشخاص و نهاد‌های اروپایی و آمریکایی که مشمول تحریم‌های مسکو شده‌اند، منتشر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر«سرگئی ریابکوف» در مصاحبه‌ای با کانال اول روسیه از لیست تحریم‌هایی صحبت کرد که اشخاص و نهاد‌های اروپایی و آمریکایی را در بر می‌گیرد و به زودی منتشر خواهد شد.

معاون وزیرخارجه روسیه در ادامه سخنان خود گفت: «ما آماده وارد گفت وگویی نیستیم که دولت آمریکا بخواهد آن را به ما تحمیل کند. پیشنهاد‌هایی که روسیه در مورد تضمین‌های امنیتی قبل از ورود نیرو‌های روسیه به اوکراین در ماه گذشته به آمریکا و ناتو ارسال کرد، دیگر معتبر نیست، زیرا اکنون وضعیت کاملاً تغییر کرده است.»

ریابکوف در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: «روسیه به آمریکا در مورد عواقب انتقال تسلیحات به اوکراین هشدار داده است. کاروان‌های تسلیحات خارجی که بدون فکر به اوکراین ارسال می‌شوند، اهداف قانونی برای نیرو‌های مسلح روسیه خواهند بود.»

این دیپلمات روسی همچنین اعلام کرد وضعیت امنیتی اروپا درحال حاضر دچار تغییرات بسیاری شده است، اما روسیه جدی‌ترین تلاش‌ها را برای حفظ ساختار امنیتی این قاره انجام داده، اما رفتار غیرمسئولانه دولت اوکراین وضعیت فعلی را بوجود آورد.

پیش از این روسیه در جریان مذاکرات خود با آمریکا پیشنهاد‌هایی را درخصوص تضمین‌های امنیتی این کشور ارائه کرد، اما آمریکا این تضمین‌ها رد و اعلام کرد نمی‌تواند تضمین‌هایی را که منافع آمریکا را در بر نمی‌گیرد را بپذیرد. پس از رد پیشنهادات روسیه از سوی غرب و آمریکا در تاریخ ۲۴ فوریه عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین شروع شد.

امروز (شنبه ۲۱ اسفند) هفدمین روز از این شروع این عملیات است. در طول این مدت آمریکا و اروپا قبول نکرده بر فراز اوکراین منطقه پرواز ممنوع ایجاد کنند و حتی روز گذشته (جمعه) اتحادیه اروپا با پیوستن اوکراین به این اتحادیه نیز مخالفت کرد.

در این زمینه «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد از اروپا انتطارات بیشتری در خصوص حمایت از کی‌یف داشته است. او پیش از این نیز تایید کرده بود که دیگر علاقه پیشین برای پیوستن به ناتو را ندارد، زیرا این اتحادیه نظامی از روسیه می‌ترسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار