بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

پنتاگون:تلاش برای ترور رئیس‌جمهور اوکراین را نمی‌توانیم تایید کنیم

یک مسئول بلندپایه در پنتاگون گفت: نمی‌توانیم گزارش‌های مربوط به تلاش برای ترور رئیس‌جمهور اوکراین توسط عناصر چچنی را تأیید کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر یک مسئول بلندپایه در وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» اعلام کرد که روسیه در ساعت گذشته پیشروی چندانی را در پایتخت اوکراین نداشته است.

طبق گزارش الجزیره، این مقام وزارد دفاع آمریکا گفت: روسیه در ۲۴ ساعت گذشته پیشروی ملموسی در کی‌یف نداشته است.

وی افزود: ۸۰ درصد از نیرو‌های روسی که خارج از اوکراین تجمع کرده بودند، اکنون وارد این کشور شده‌اند. شهر خرسون همچنان محل درگیری بین نیرو‌های روس و اوکراین است.

این مسئول آمریکایی با اشاره به این‌که نیرو‌های روسیه به پیشروی‌های خود در جنوب اوکراین ادامه می‌دهند ادامه داد: نیرو‌های روسیه هنوز مشکلات مربوط به امدادرسانی لجستیک، سوخت و غذا را حل نکرده‌اند.

این مقام پنتاگون گفت: اطلاعاتی داریم که نیرو‌های اوکراینی تلاش کرده‌اند یک کاروان روسی را در شمال کی‌یف هدف قرار دهند.

وی تأکید کرد: شهر کی‌یف اکنون در معرض حملات توپخانه‌ای و موشکی فزاینده قرار دارد. نشانه‌های اولیه وجود دارد که نیرو‌های روس در حال پیشروی به سمت شهر «ماریوبول» در منطقه دونیستک هستند.

این مسئول آمریکایی در پایان گفت: نمی‌توانیم گزارش‌های مربوط به تلاش برای ترور رئیس‌جمهور اوکراین توسط عناصر چچنی را تأیید کنیم.

صبح امروز رسانه‌های اوکراینی اعلام کرده بودند که نیرو‌های این کشور تلاش روس‌ها برای ترور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین را ناکام کرده‌اند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر