ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

بنی گانتز:ایران یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «ما به فعالیت دیپلماتیک خود ادامه خواهیم داد، زیرا ایران قبل از هر چیز یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است و به ساخت نیروی نظامی خود ادامه خواهیم داد. همه ابزارها روی میز هستند».
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 03
کد خبر: ۱۲۴۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار عجز و لابه‌های نخ‌نماشده علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت که تهران مشکلی برای جهان و منطقه غرب آسیا است.

گانتز طی سخنرانی در دانشکده نظامی در حیفا، ادعا کرد که اسرائیل هرگز از اقدامات برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی دست نخواهد کشید، زیرا توافق بین تهران و قدرت‌های جهانی قریب‌الوقوع به نظر می‌رسد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، وی در این‌باره مدعی شد: «در هفته‌های آینده، شاید حتی در روزهای آینده، ممکن است توافق هسته‌ای بین قدرت‌های [جهانی] و ایران امضا شود».

وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل ادامه داد: «چه این اتفاق بیافتد یا نه، اسرائیل به هر کاری که لازم باشد برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک تهدید وجودی و داشتن قابلیت اتمی ادامه خواهد داد».

بر اساس این گزارش، گانتز در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود افزود: «ما به فعالیت دیپلماتیک خود ادامه خواهیم داد، زیرا ایران قبل از هر چیز یک مشکل جهانی و منطقه‌ای است و به ساخت نیروی نظامی خود ادامه خواهیم داد. همه ابزارها روی میز هستند».

وی همچنین مدعی شد: «حتی در صورت امضای توافق، ما هرگز فعالیت در مجاری دیپلماتیک را با هدف تشدید نظارت بر ایران و با عواقب واقعی و دردناک برای هرگونه نقض [توافق] و پیشرفت در توسعه هسته‌ای متوقف نخواهیم کرد».

اوایل روز چهارشنبه، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز گفته بود که تل‌آویو باید مطمئن شود که ایران به سلاح اتمی دست پیدا نمی‌کند.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای خود متهم کرده‌اند که ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. تهران تاکید دارد که به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

ایران  در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد و علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

در حالی که دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها علیه ایران در وین جاری است، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز خوشبینی نسبت به رسیدن به یک توافق خوب در مذاکرات وین، در دیدار «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مونیخ اظهار داشت: اکنون وقت آن رسیده که آمریکا و سه کشور اروپایی با اخذ تصمیم‌های سیاسی لازم، نشان دهند اراده واقعی برای رسیدن به توافق در کمترین زمان را دارند. اگر ابتکارات ایران نبود، تا این حد به توافق نزدیک نبودیم، ولی طرف مقابل باید بداند تهران خطوط قرمز خود را نادیده نخواهد گرفت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار