صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود

دستگیری عاملان پخش شعار‌های ساختار شکن در شهریار

فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه‌ای از دستگیری عوامل پخش کننده شعار‌های ساختارشکن ضد انقلابی از طریق بلندگو‌های کوچک در غرب استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 04
کد خبر: ۱۲۴۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه ای از دستگیری عوامل پخش کننده شعار های ساختار شکن ضد انقلابی از طریق بلندگوهای کوچک در غرب استان تهران خبر داد.

گفتنی است در پی اقدامات خبیثانه منافقین و پخش شعارهای ساختارشکنانه و ضد انقلابی که به صورت مذبوحانه و کور در برخی نقاط شهرستان شهریار انجام می شد، پیگیری موضوع در دستور کار ویژه فرماندهی انتظامی غرب استان تهران قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی شبانه روزی،محل اختفای عوامل این اقدام مجرمانه شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دو نفر دستگیر شد و در بازرسی از منزل آنها تعدادی حافظه جانبی، اسپیکر، تلفن همراه و تعدادی سیم کارت کشف گردید.

در ادامه این اطلاعیه آمده است بررسی های فنی نشان می دهد مزدوران دستگیر شده دارای سوابق متعدد کیفری و حمل و نگهداری غیرمجاز سلاح بوده و در ازای دریافت مبالغی نقشه های خبیثان آنها را اجرا می کردند و اخیرا نیز با هدایت سرپل قصد داشتند اقدامات مجرمانه خود را در سایر نقاط این شهر ادامه دهند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار