شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

آمریکا:اوکراین برنامه‌ای احتمالی در صورت ترور ولودیمیر زلنسکی دارد

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: «اوکراین برنامه‌ای احتمالی در صورت ترور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در جریان حمله روسیه دارد. اوکراینی‌ها برنامه‌هایی دارند که من در مورد آن صحبت نمی‌کنم
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، با ادعای تلاش واشنگتن و متحدانش برای دفاع از اوکراین دربرابر حملات روسیه، اعلام کرد که اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با ارسال جنگنده به کی‌یف موافقت کردند.

بلینکن در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا گفت: «اعضای ناتو مجوز ارسال جت‌های جنگنده به اوکراین را دارند، زیرا واشنگتن و متحدانش به تلاش‌های خود برای کمک به اوکراین برای دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه ادامه می‌دهند.»

همچنین او اعلام کرد: «آمریکا در حال حاضر با دوستان لهستانی خود در مورد این صحبت می‌کند که اگر بخواهند جت‌های جنگنده را در اختیار اوکراینی‌ها قرار دهند، ما چه کمکی می‌توانیم برای تامین نیاز‌های آن‌ها انجام دهیم.»

بلینکن در بخش دیگری از سخنانش گفت: «اوکراین برنامه‌ای احتمالی در صورت ترور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در جریان حمله روسیه دارد. اوکراینی‌ها برنامه‌هایی دارند که من در مورد آن صحبت نمی‌کنم یا وارد جزئیاتی از آن نمی‌شوم تا مطمئن شوم که به هر طریقی آن را تداوم دولت بنامیم؛ و اجازه دهید آن را کنار بگذارم.»

در ادامه بلینکن زلنسکی را به خاطر آنچه پایداری در ۱۰ روز گذشته پس از عملیات روسیه می خواند، تحسین کرد و گفت: «رهبری که رئیس جمهور زلنسکی از خود نشان داد و کل دولت اوکراین نشان داده است، قابل توجه است، آن‌ها مظهری از مردم فوق العاده شجاع اوکراین بوده‌اند.»

اظهارات بلینکن در حالی بیان شده است که سخنگوی کاخ سفید نیز به شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت که دولت بایدن در حال ارزیابی توانایی‌هایی است که می‌تواند برای ارائه جت به لهستان در صورت تصمیم به انتقال هواپیما به اوکراین ارائه کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر