تضمین‌ در مذاکرات باید بتواند جلوی عهدشکنی را بگیرد-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

تضمین‌ در مذاکرات باید بتواند جلوی عهدشکنی را بگیرد

نماینده دوره دهم مجلس گفت: با توجه به تجربه برجام، تضمین در مذاکرات باید به شکلی باشد که مثل دفعه قبل با عوض شدن مقامات آمریکایی همه چیز «وتو» نشود و کاری هم از دست کسی برنیاید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 11
کد خبر: ۱۲۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین افضلی نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: آمریکا در گذشته نشان داده در انجام تعهداتش به قوانین بین المللی پای بند نیست به همین جهت در مذاکرات فعلی هم باید تضمین معتبری باشد که ثابت شود در صورت توافق، آمریکا به انجام عمل می کند و تجربه برجام تکرار نمی شود.

وی ادامه داد: عرف بین الملل به گونه ای است که در صورت پذیرفتن تعهدی توسط مسئولین یک کشور این تعهد برای مسئولین بعدی هم الزام آور است در حالی که شاهد بودیم رئیس جمهور آمریکا به راحتی از زیر تعهدات دولت قبلی شانه خالی کرد و از توافق خارج شد.

نماینده دوره دهم مجلس با اشاره به خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: با توجه به تجربه برجام، توافق باید به شکلی باشد که مثل دفعه قبل با عوض شدن مقامات آمریکایی همه چیز «وتو» نشود و کاری هم از دست سایر اعضای توافق برنیاید.

افضلی با بیان این نکته که ایران نقض کننده هیچ توافقی نبوده، گفت: در هر قراردادی باید منافع طرفین در نظر گرفته شود و شرایط به گونه ای تعیین گردد که در صورت زیان دیدن یکی از طرفین امکان جبران آن وجود داشته باشد. قرارداد باید به شکلی تنظیم شود که خروج یک طرفه از آن برای طرفین مذاکره به صرفه نباشد و اگریکی از اعضای توافق به هر دلیلی معاهده را نقض کنند، به اندازه زیانی که به طرف مقابل وارد کرده بهایش را بپردازند.

وی با اشاره به تجربیات مذاکرات گذشته تاکید کرد: ایران باید براساس منافع خودش تدابیر لازم را  اتخاذ کند. تضمین در توافق احتمالی باید به گونه‌ای باشد که طرف مقابل را از عهدشکنی منصرف کند.

افضلی در مورد چرایی تضمین گرفتن روسیه و چین از آمریکا گفت: روسیه و چین هم به دنبال منافع خود هستند، اگر شرایط به گونه ای باشد که مسول بعدی آمریکا به راحتی بتواند تعهداتش را زیرپا بگذارد همه طرف ها متضرر می شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر