تضمین‌ در مذاکرات باید بتواند جلوی عهدشکنی را بگیرد-راهبرد معاصر
سخنگوی دولت به استقبال بازگشت عادل فردوسی پور رفت اصابت تیر به ۳ شهروند در اثر تیراندازی تروریست‌ها در راسک شهادت یک عضو تیپ ۳۳ نیرو‌های ویژه المهدی (عج) در سیستان و بلوچستان  رئیس سازمان امور اداری و استخدامی: رویکرد دولت در قبال کارمندان حمایتی است/ در حال تنظیم برنامه‌هایی هستیم آیت‌الله نوری همدانی: بعضی از برنامه‌های تلویزیون قطعاً خلاف شرع است / آیا فقط باید به آن دختر بی‌حجاب در خیابان تذکر دهیم یا به صدا و سیما؟ ابوترابی فرد، خطیب جمعه تهران: توقف مصرف مازوت اقدامی درست و قانونی است| سرمایه گذاری خارجی در دستورکار دولتمردان قرار گیرد ۴ تروریست در راسک به هلاکت رسیدند + جزئیات سرلشکر سلامی: با بخشی از توانایی‌مان با دشمن درگیریم، در حالی که آنها با همه استعداد و ظرفیت و توانایی به میدان آمده اند وزیر کشور: روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته / چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند علی لاریجانی: اسرائیل به دنبال آن است که جنگ را به ایران بکشاند؛ ما نباید به دام آنها بیفتیم سخنگوی نیرو‌های مسلح: تهدید‌های زیادی پیش رو داریم وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در شورای عالی سران قوا بررسی شد پزشکیان: از همان ابتدا یک گروه نمی‌خواستند ما به نتیجه برسیم؛ هنوز هم تلاش‌هایی می‌کنند واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه: وعده صادق ۳ پاسخ دندان‌شکن به دشمن خواهد بود

تضمین‌ در مذاکرات باید بتواند جلوی عهدشکنی را بگیرد

نماینده دوره دهم مجلس گفت: با توجه به تجربه برجام، تضمین در مذاکرات باید به شکلی باشد که مثل دفعه قبل با عوض شدن مقامات آمریکایی همه چیز «وتو» نشود و کاری هم از دست کسی برنیاید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 11
کد خبر: ۱۲۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین افضلی نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: آمریکا در گذشته نشان داده در انجام تعهداتش به قوانین بین المللی پای بند نیست به همین جهت در مذاکرات فعلی هم باید تضمین معتبری باشد که ثابت شود در صورت توافق، آمریکا به انجام عمل می کند و تجربه برجام تکرار نمی شود.

وی ادامه داد: عرف بین الملل به گونه ای است که در صورت پذیرفتن تعهدی توسط مسئولین یک کشور این تعهد برای مسئولین بعدی هم الزام آور است در حالی که شاهد بودیم رئیس جمهور آمریکا به راحتی از زیر تعهدات دولت قبلی شانه خالی کرد و از توافق خارج شد.

نماینده دوره دهم مجلس با اشاره به خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: با توجه به تجربه برجام، توافق باید به شکلی باشد که مثل دفعه قبل با عوض شدن مقامات آمریکایی همه چیز «وتو» نشود و کاری هم از دست سایر اعضای توافق برنیاید.

افضلی با بیان این نکته که ایران نقض کننده هیچ توافقی نبوده، گفت: در هر قراردادی باید منافع طرفین در نظر گرفته شود و شرایط به گونه ای تعیین گردد که در صورت زیان دیدن یکی از طرفین امکان جبران آن وجود داشته باشد. قرارداد باید به شکلی تنظیم شود که خروج یک طرفه از آن برای طرفین مذاکره به صرفه نباشد و اگریکی از اعضای توافق به هر دلیلی معاهده را نقض کنند، به اندازه زیانی که به طرف مقابل وارد کرده بهایش را بپردازند.

وی با اشاره به تجربیات مذاکرات گذشته تاکید کرد: ایران باید براساس منافع خودش تدابیر لازم را  اتخاذ کند. تضمین در توافق احتمالی باید به گونه‌ای باشد که طرف مقابل را از عهدشکنی منصرف کند.

افضلی در مورد چرایی تضمین گرفتن روسیه و چین از آمریکا گفت: روسیه و چین هم به دنبال منافع خود هستند، اگر شرایط به گونه ای باشد که مسول بعدی آمریکا به راحتی بتواند تعهداتش را زیرپا بگذارد همه طرف ها متضرر می شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار