بیانیه ۱۶۰ نماینده درباره مذاکرات وین-راهبرد معاصر
پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد فرمانده سپاه سلمان: وجود اتباع بیگانه یکی از دلایل عمده حاشیه نشینی در سیستان و بلوچستان است بازدید پزشکیان از نمایشگاه ملی صنایع‌دستی فرمانده کل ارتش: پاسخی کوبنده به اسرائیل خواهیم داد هلاکت ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان وبلوچستان دیدار رئیس‌جمهور و وزیر فرهنگ با استاد محمد علی موحد آیت الله صدیقی: جنگ با رژیم اسرائیل، جنگ حق و باطل است | انتخاب ترامپ برای ما اهمیتی ندارد روانبخش، نماینده مجلس: با اخبار فیلترینگ همه را سرکار می‌گذارند | می‌خواهند حواس مردم را از اقتصاد و معیشت پرت کنند محسن رضایی: در حال آماده کردن «وعده صادق ۳» هستیم

بیانیه ۱۶۰ نماینده درباره مذاکرات وین

عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه ۱۶۰ نفر از نمایندگان درخصوص مذاکرات وین و لزوم توجه به اخذ تضامین کافی از آمریکا را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر سید محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۲ اسفند) قوه مقننه بیانیه ۱۶۰ نماینده درباره رویکرد تیم مذاکره کننده کشورمان در مذاکرات وین را قرائت کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

از تیم مذاکره کننده کشور می خواهیم که در مذاکرات جاری در وین خود را محدود به ضرب الاجل های ساختگی غرب ندانند و با ایستادگی در جهت حفظ منابع ملی و مطالبات اصلی و حفظ خطوط قرمز اعلامی را بدون فوت وقت پیگیری کنند. اکنون که بحران، نیاز غرب را به عرضه انرژی ایران افزایش داده، نباید بدون تامین خواسته های بحق ایران نیاز آمریکا به کاهش قیمت نفت تامین شود.

از هیات مذاکره کننده محترم می خواهیم اخذ تضمین کافی اقتصادی، فنی و سیاسی از طرف آمریکایی بابت عدم تکرار خروج غیرقانونی این کشور از توافق را با جدیت پیگیری کند. حفظ عناصر اساسی برنامه هسته ای کشورمان در داخل، قوی ترین تضمین برای عدم تکرار خطای آمریکا در بدعهدی است و همچنین لازم است جبران خسارات آمریکا به معیشت مردم کشور نیز پیگیری شود. رفع تحریم ها می بایست جامع و موثر باشد، رفع بخشی یا صرفاً روی کاغذ تحریم ها، تامین کننده منافع ملی ما نیست. می بایست تضامین علاوه بر حقوقی بودن، حقیقی نیز باشند. اتکا به بهانه هایی به داشتن عنوان غیرهسته ای یا غیربرجامی بودن عناوین تحریمی را پذیرفتنی نمی‌دانیم.

مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اهداف و چارچوب های قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، هر توافقی را از منظر انتفاع اقتصادی ایران و احقاق حقوق از دست رفته ملت دنبال می کند و با اصرار به مکانیسم ماده ۷ این قانون، تکرار محدودیت در برنامه هسته ای و بومی کشورمان را بدون اثربخشی تحریم ها را رد می‌کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده