ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد
النجباء:

موساد برای تجزیه عراق در اربیل پناه گرفته است

دبیر کل جنبش النجباء عراق گفت همین که حکومت اربیل به عناصر موساد پناه می‌دهد، به هر طرفی حق هدف گرفتن این جاسوسان صهیونیست داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «اکرم الکعبی» دبیر کل جنبش النجباء عراق گفت: عملیات اربیل لانه صهیونیست‌هایی را هدف گرفتند که در آغوش خانواده‌ای معروف به مزدوری کردن پناه گرفته‌اند.

به گزارش المیادین، او افزود: خانواده بارزانی به دشمنان عراق پناه می‌دهد تا این کشور را تضعیف و تجزیه کنند و بدین ترتیب منطقه کردستان عراق هم از عراق جدا شود.

الکعبی گفت: همین که خانواده بارزانی به گروه‌های تروریستی موساد پناه می‌دهد، به هر طرفی حق هدف گرفتن آنها داده می‌شود.

او ضمن استقبال از درخواست‌ها برای تشکیل کمیته تحقیق درباره وجود موساد در منطقه کردستان عراق گفت: این کمیته می‌بایست به تحکیم حاکمیت عراق بر حکومت حاکم بر اربیل منجر شود و مانع تمرد بیش‌تر آن شود.

دبیر کل جنبش النجباء با بیان اینکه اظهار بی اطلاعی برخی درباره حضور موساد در اربیل جای تعجب دارد، گفت: این قضیه کاملا آشکار است و ما به کسانی که علیه داعش و موساد صهیونیستی در کنارمان ایستاده‌اند تبریک می‌گوییم و خبرهای تایید شده‌ای دریافت کرده‌ایم درباره اینکه عملیات اربیل چند کشته داشته است.

منابع رسانه‌ای عراق، بامداد روز یکشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهای مهیب در شهر «اربیل» واقع در منطقه کردستان عراق خبر دادند و کانال خبری «صابرین‌نیوز» به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که «دو مرکز آموزشی پیشرفته متعلق به موساد اسرائیل در اربیل در شمال عراق با موشک‌های بالستیک مورد حمله قرار گرفتند».

اداره مبارزه با تروریسم در منطقه کردستان عراق نیز بامداد امروز اعلام کرد که شهر اربیل با ۱۲ موشک بالستیک که از خارج از مرزهای عراق و به طور مشخص مرزهای شرقی شلیک شد هدف قرار گرفت و برخی از این موشک‌ها، به ساختمان شبکه ماهواره‌ای کردستان ۲۴ اصابت کرد و این حمله هیچ تلفاتی برجای نگذاشت.

وزارت داخله منطقه کردستان نیز اعلام کرد که این ۱۲ موشک که ساختمان جدید کنسولگری امریکا در اربیل را هدف قرار داد، از بیرون مرزها و شرق عراق شلیک شد و به مناطق غیر نظامی نزدیک به دفتر شبکه «کردستان ۲۴» و اطراف آن اصابت کرد.

ظهر روز یکشنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیز با انتشار اطلاعیه‌ای با اشاره به هدف قرار دادن مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها توسط موشک‌های نقطه‌زن تاکید کرد: «تکرار هرگونه شرارت با پاسخ های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار