وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد

اذعان آمریکا به هدف قرار گرفتن هسته موساد در اربیل

اذعان آمریکا به هدف قرار گرفتن هسته موساد در اربیل واشنگتن پست در گزارشی نوشت:یک مقام آمریکایی با اشاره به مکالمه با همتای عراقی خود گفت، هدف‌ها شامل خانه‌هایی بودند که به‌نظر می‌رسید یک هسته موساد در آنجا عملیات انجام می‌داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر «لوئیس لاولاک» و «الکس هورتون» خبرنگارهای روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» گزارشی درباره حمله موشکی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در اربیل تهیه کردند.

در این گزارش آمده است: «یک مقام آمریکایی با اشاره به مکالمه با همتای عراقی خود گفت، هدف‌ها شامل خانه‌هایی بودند که به‌نظر می‌رسید یک هسته موساد در آنجا عملیات انجام می‌داد».

این روزنامه آمریکایی با اشاره توضیحات «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پس از این اتفاق نوشت: «هیچ تأسیسات یا فرد متعلق به آمریکا آسیبی ندید. هیچ نشانه‌ای از اینکه حمله علیه ایالات متحده انجام شده باشد در دست نداریم».

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در مصاحبه با شبکه خبری «سی‌بی اس» گفته است: «ایران را به دلیل انجام این حمله محکوم می‌کنیم. ما هنوز در حال جمع آوری اطلاعات در مورد اینکه هدف دقیقا چه بوده است، هستیم. آنچه ما در این ساعت می‌دانیم این است که هیچ تاسیسات ایالات متحده مورد اصابت قرار نگرفته و به هیچ فرد آمریکایی آسیبی نرسیده است».

از سوی دیگر «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب اپوزیسیون لیکود در فلسطین اشغالی در پیام ویدئویی قدرت‌های جهان را به دلیل «ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران علی‌رغم آنکه جمهوری اسلامی ایران موشک‌هایی به سمت کنسولگری آمریکا در کردستان عراق شلیک کرده»، به باد انتقاد شدید گرفت.

کتائب حزب‌الله عراق نیز در بیانیه‌ای ضمن استقبال از این عملیات نوشت:‌ «عملیات هدف قرار دادن پایگاه پیشرفته رژیم صهیونیستی در اربیل توسط نیروهای ایرانی که در آن تعدادی از افسران اسرائیلی موساد کشته و زخمی شدند، عملیاتی است که خبر از مرحله‌ای از درگیری از نوعی دیگر می‌دهد».

کتائب حزب‌الله عراق گفت که عملیات سپاه علیه دو مرکز پیشرفته موساد در اربیل، در پاسخ به اقدام صهیونیست‌ها در حمله پهپادی چند هفته پیش از داخل خاک عراق علیه ایران صورت گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار