نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آمریکا حمله موشکی ایران به مقر صهیونیست‌ها در اربیل را تائید کرد

آمریکا حمله موشکی ایران به مقر صهیونیست‌ها در اربیل را تائید کرد یک مقام آمریکایی در گفتگو با خبرنگار نیویورک‌تایمز تایید کرد مکانی که بامداد یکشنبه هدف موشک‌های ایران قرار گرفت یکی از مراکز آموزشی صهیونیست‌ها بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، این مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود به خبرنگار نیویورک‌تایمز گفته: "ساختمانی که در اربیل مورد حمله موشکی سپاه پاسداران قرار گرفت، به‌عنوان «مرکز آموزشی اسرائیل» مورد استفاده قرار می‌گرفت. "

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در توییتی به بازنشر اظهارات این مقام آمریکایی پرداخت و نوشت: مکانِ هدف در اربیل، مرکز آموزشی اسرائیل بود.



برخی رسانه‌های فارسی‌زبانِ بیگانه پیش از آنکه این مقام آمریکایی حمله موشکی سپاه پاسداران به مرکز موساد را تایید کند، با انتشار تصاویری مدعی شده بودند در محل اصابت موشک‌های ایران هیچگونه تاسیساتی وجود نداشته و موشک‌های سپاه بیابان‌های حومه اربیل را هدف قرار داده‌اند!

یک رسانه فارسی‌زبان که با بودجه سعودی اداره می‌شود هم تیتر زده بود: "حمله موشکی سپاه به مقر خیالی موساد در اربیل! "


پیش از اذعان آمریکا به هدف قرار گرفتن مرکز موساد در اربیل، پایگاه خبری صابرین نیوز دقایقی پس از حمله گزارش داده بود که ایران یک پایگاه آموزشی پیشرفته متعلق به سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی را موشک‌باران کرد.

ساعتی پس از آن، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها" را با موشک‌های قدرتمند و نقطه‌زن خود هدف قرار داده و در صورتی که صهیونیست‌ها بخواهند به توطئه‌های خود ادامه دهند پاسخی سخت‌تر و ویرانگرتر دریافت خواهند کرد.

در ادامه، سخنگوی وزارت خارجه ایران هم در نشست خبری هفتگی خود گفت رژیم صهیونیستی باید بداند که ایران نسبت به تمامی نقاطی که این رژیم در آن حضور دارد، اشراف اطلاعاتی دارد و اگر ایران این‌بار این موضوع را آشکارا اعلام می‌کند به این خاطر است که پیام دقیق‌تری را به این رژیم ارسال کند.

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت» دیروز در گزارشی به قلم «یوسی یهوشع» با اشاره به هدف قرار گرفتن پایگاه رژیم صهیونیستی در اربیل نوشت سران اسرائیل از بی‌عرضگی آمریکا ترسیده‌اند و از اینکه آمریکا دیگر نمی‌تواند از مواضع اسرائیل در مقابل ایران دفاع کند، نگرانند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار